Melyik alapozó fedi el legjobban a pattanásokat?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami nem jön le kb. 10 perc alatt melegben sem, jól fed, és van belőle nagyon világos színű, mert eddig akármilyen márkát vettem (mindegyikből a legvilágosabbat), az összes sötétebb volt a bőrömnél. És milyen árban vannak?2009. jún. 15. 17:26
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én a Margaret Astor Mattitude 16 órás alapozóját használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem jön le, tartós, és szépen fed. Van belőle világosabb szín is, kb. 3600 Ft körül van.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. jún. 15. 18:55
3/4 anonim válasza:
Vichy alapozó egyszerűen szuper. Csak drága. De nem kell belőle sokat hazsnálni és nagyon jól fed. Én egyszer használtam, és elég volt 3 hónapig.
4/4 anonim válasza:
Sztem a legjobb, ha profi sminkes alapozót használsz. Az Ó utcában, a MAC boltban lehet kapni. Ott segítenek az eladók, minden termék profi, mert sminkesek használják. Kb 2000 Ft-ra jön ki egy adag, én majdnem minden nap sminkelem magam, és majdnem egy évre elég a nagy korongos kiszerelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!