Melinda- kérdése:
Hol tudok sminktároló táskát venni?
Figyelt kérdés
Most értem haza a koleszból és most jött el az az idő hogy nagyon zavar az hogy az összes sminkemet egy táskába borítom és úgy viszem el. kb 20 boltot bejártam de sehol nem találtam megfelelő táskát így most azt interneten keresek. találtam egy párat de azok szerintem kicsik lennének az összes cuccomhoz. Nem szoktam magam minden nap agyon sminkelni csak most színházban kaptam munkát mint sminkes és ezért szükségem van a cuccaimra(koli után megyek dolgozni) ha tudtok olyat linkeljetek be(oldal) ami képpel együtt van és árral és ott lehet megvenni vagy esetleg licitelni megköszönném:)2012. márc. 30. 17:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!