Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kaptam egy táskát és az van...

Kaptam egy táskát és az van ráírva hogy "lookat"?

Figyelt kérdés

Nem hiszem hogy lenne ilyen márka.Ez akkor valamilyen kínais cucc?Nagyon gagyinak minősül?

Kösziii

2012. febr. 25. 03:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen márkáról még én sem hallottam, szóval lehetséges, hogy az elképzelésed helytálló, azt hogy "gagyi-e" igy láttatlanban igen nehéz megmondani, de a "kinais cuccok" között is lehet igényesebb darabokat kifogni :)
2012. febr. 25. 11:00
 2/4 Nadi84 válasza:
Egyátalán nem gagyi márka, Rialtoban lehet kapni, pl. Sugár üzletház. 3 táskám is van ilyen márkában, mindet imádom, áruk olyan 10 ezer környékén van és elég jól bírják a gyűrődést is. Ami jó, hogy bármi történik a táskával javítják. Ami nálam azért fontos, mert nagyon nehezn találok olyan táskát, ami tetszik és nem akarom hogy visszaadják az árát vagy levásárolhassam ha mondjuk elenged valahol a varrás. Most is azért találtam ide, mert azt keresem hogy milyen tavaszi táskáik vannak.
2013. febr. 26. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Komoly?Nem is tudtam.Bár nekem 2-3 hét alatt szétszakadt a pántja,szóval nem bírta jól.
2013. febr. 26. 20:20
 4/4 anonim válasza:
Én most kaptam egyet és imádom, de elég drága volt... 30-40 rugó. Amugy nagyon jo marka
2015. febr. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!