Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » No name sminkek, száz forintos...

No name sminkek, száz forintosból?

Figyelt kérdés
Nem engedhetem meg magamnak a legolcsóbb drogériákban is kapható állítólag jó minőségű smink cuccokat (pl.: Essence), de már nagyon szeretnék sminkelni. Van köztük átlagos minőségű is? Mi a "neve"? Ti szoktatok ilyen sminkeket használni?

2012. márc. 30. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Aukciós oldalakról olcsóbban meg tudod venni akár a márkás termékeket is, annyi, hogy aki árulja, az esetleg egyszer-kétszer kipróbálta előtte, de hát a boltban is ki tudja, hányan mancsoltak már bele előtted, főleg a 100 forintos boltokban, ott tényleg mindenki belenyúl, akkor meg már inkább vegyél márkásat! Nekem is vannak meghirdetve sminkcuccaim, én ajándékba kaptam, de ki se próbáltam őket, mert nem sminkelek. Ha érdekel, szólj! Érdemesebb egyébként is többet költeni rájuk, az olcsóbbak ki tudja, miből vannak és mit csinálnak az arcbőröddel, a drágábbak legalább minőségiek.
2012. márc. 30. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Tök jók azok is nekem nagyon sok cuccom van onnan és szeretem őket, főleg a spirált meg a tuts. körömlakk és szemhéjfestékük is nagyon jó.

Ami jó: 'lora' 'paris'

2012. márc. 30. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Én vettem sokszor euros boltokban festéket, de nagyon rosszak tényleg. Az ilyen szájfények, rúzsok még talán elmennek, de a szemhéjfestékek rosszak, nem olyan tartósak én max fotók erejéig rakok fel olyat mikor rám jön a kreatívkodhatnék. Tust is vettem, nem tűnik rossznak, de mikor le akarom szedni egybe lejön az egész, ilyen gumis állagú..szóval nem túl jó. Alapozót is vettem, az arcszínemhez pont passzolna, és sehol máshol nem találtam eddig olyan színt ami ilyen jó lenne..csak hiába rakom fel, pl az orromon sajnos sok a miteszer, és nem kell sok idő és megint látszik minden, szóval nem fed rendesen.

Szinte csak essencet használok, azt is ma akkor veszek ha látom hogy akció van, illetve ha kellene valami, jól körbenézek hátha valahol találok kicsit márkásabban de olcsón. Legutóbb pl NYC szempillaspirált vettem akcósan, 500-600ftért kb, és nagyon jó, ahogy a márka is.

Remélem segíthettem :)

2012. márc. 30. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
a miss rose nagyon jó minőségű, de asszem csak szemhéjfestéket lehet kapni.
2012. márc. 30. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van néhány szemhéjpúderem meg egy-két pirosítóm onnan, de szerintem nem annyira gáz. A vásárlásaim oka általába az, hogy 1. én sem engedhetem meg magamnak (szeszélyességemből kifolyólag)a legdrágább szemhéjpúdereket,(csak időnként) 2. van a drágábbak közt is olyan aminek nagyon rosszak az összetevői, vagy nem tartósak,vagy nem kellően pigmentáltak, vagy nem tapadnak.. 3. ha színileg melléfognék egy olcsóbbal, akkor nem sajnálom annyira,ellenkezőleg egy drágább szemhéjpúder esetében, ha viszont jó, akkor jól jártam. + 1 ok: a márkásabb szemhéjpúderek közt pl nagyon ritka a több színű paletta összeállítás-(megintcsak egyetlen színnel mellé lehet fogni), de a 100 Ft-os, meg eurós boltokban sokféle színben lehet találni, és már akkor is jól jártam ha pl. egy palettán belül 6 színből csak 4-et használok.

Én arra szoktam ügyelni, hogy matt finisűek legyenek, mert a csillogósak méginkább felhívják a figyelmet az olcsóságra.

Ceruzáim, alapozóm, korrektorom, spirálom, púdereim márkásak, vagy natúrkozmetikumok.

De! Van pl 2 ceruzám is eurós boltból, amik nagyon beváltak.

2012. márc. 30. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
jollie france(púder,lakkok,szemfestékek.),lady ann (szemcerka,szájcerka)Ezeket szoktam venni és tök jók,de lehet a többi termékük is.Mondjuk alapozóba nem vennék no name-t,de ezekbe nem érdekel.
2012. márc. 31. 23:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia én is olcsóbb sminkeket használok márka az sok van de pl: miss rose, Lora, Kallos, Moda, ingrid cosmetic. hirtelen ennyi jutott eszembe :D 100forintosban meg fodrászkellékesben meg néhány kínaiban is lehet venni sminkeket.

De rossman-ba dm-be időnként érdemes lenézni mert akciósan is lehet jó termékeket kapni.

Én pl 2db manhattan rúzst vettem 200ft ért darabjátt a 2 400 ft volt, kb. 2 hónapja.

Rossmanban is 2 db mabeline szájfényt vettem 300-ért darabját. ez kb 3 hónapja.

2012. ápr. 4. 00:25
 8/8 anonim ***** válasza:
*a 2db rúzs volt 400ft
2012. ápr. 4. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!