Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csütörtökön csináltattam...

Csütörtökön csináltattam magamnak kö9ldök piercinget. A pc-t ékszerboltban vettem 950 ft-ért. A két golyó műanyag, a szár nem tudom milyen fém (tudom, hülye vagyok, de elfelejtettem). Kell valamire figyelnem?

Figyelt kérdés
Nincs vele semmi bajom, néha egy picit fáj, ha úgy mozgok. A pc-t már egy picit mozgattam nehogy benöjjön. Csepegtetős betadinnal kenem naoi 3-4-szer. Kell még valamit csinálnom vele, vagy vmire figyelnem? Mikor cserélhetem ki ezüstre? Amúgy nem gyúlladt be, nem gennyezik.
2009. jún. 15. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezekre kell figyelni, amiket leírtál. Úgy 1 hét (de ez a legtöbb) kiderül, hogy begyülladt-e, és be is gyógyul, tehát már cserélhető... Én még annyit tennék hozzá, hogy Betadinnal még tovább kenegesd, mint ahogy begyógyul.

Hol szúrattad, hogy ilyen alap dolgokat nem mondtak el? :P

2009. jún. 15. 12:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Elmondott nekem mindent a srác, csak megkérdeztem még másokat is és ők még bővítették azokat a dolgokat , amire figyelnem kell. gondoltam itt is írtok pár okosat tapasztalatot.:)
2009. jún. 15. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:

1,5 hónapig ne menj vízbe vele, én ezt nem tartottam be nekem ez miatt gyulladt be 2 éve, de annyira hogy kb. 2mm "bőrdarabka" tartotta a piercingem, amivel úgy voltam hogy inkább kiszedem minthogy valamibe beakadjon és kitépje...

Én 1 hónapja csináltattam megint...és nem cseszem el újra.

Csak jó tanácsként. 22/L

2009. jún. 15. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Miután megcsináltattam rá egy napra sport nap volt a sulinkban és bedobtak a medencébe. Mivel gondoltam, h úgy sem úszom meg szárazon leragasztottam tuti biztosra. Nem is lett vele semmi gond.
2009. jún. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!