A SIGMA márkájú sminkecsetek műanyag szintetikus anyagból vagy mókusszőrből, kecskeszőrből vannak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 22:45
1/5 anonim válasza:
Szintetikus. Azt nem tudom hogy kevert, vagy teljesen az, de az. Ettől függetlenül jó minőségű ahogy hallottam. Rengeteg blogban írnak róla, nézz utána.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, utánna néztem a dolognak. A Mac ecsetek is szintetikusak?
2011. nov. 13. 23:21
3/5 anonim válasza:
A sigma új HD esetei szintetikusak, a többi állatszőr. A mac ecsetei is igazi szőrből vannak. kivéve a duo fibre, mert az kevert szálas.(a fehér része szintetikus.) de miért nem teszed fel a kérdéseidet összerakva egyben? elég idegesítő, hogy óránként kiírsz egyet...
4/5 anonim válasza:
Én szintetikusat használok, mivel a mai modern szintetikus ecsetek szuperek! Nem véletlen, hogy a neves MAC is el-elcsábul, hisz jóval olcsóbb az előállítása (de drágán el tudja adni) és nagyon jó minőségben elő tudja állítani a szintetikust, mert olyan, mintha igazi állati szőr lenne. Egyébként azon sem csodálkoznék, ha valamire ráfognák, hogy állati, pedig szintetikus, csak így drágábban eladhatják.
5/5 anonim válasza:
Van igazija is és szintetikusa is. A szintetikusak strapabíróbbak és ugyan olyan szuperpuhák. Szerintem ilyen magas minőségnél, mint pl. a Sigma nincs értelme arról beszélni, hogy szintetikus, vagy állati, mert egyszerűen nagyon magas a minősége, mint a MAC-nek. Akármelyiket választod nem csalódhatsz benne. Ezért sem 2 forint az ára, bár azért jóval olcsóbb a Sigma a piacon lévő többi drága ecsetnél és vicces, de 100x jobb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!