Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pénztárca problémákban tudnáto...

Pénztárca problémákban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok de még nincs pénztárcám, mert mind amit találok azok öregesek.Nem tudnátok mondani olyan boltokat, amelyekbe szoktak szép pénztárcák lenni? Vagy akár weboldalt is szívesen várok!:) Köszönöm a segítséget! :))15/l

2012. márc. 25. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Én kínaiban vettem.
2012. márc. 25. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom Pesti vagy-e, de ha igen akkor az Ázsia centerben nagyon szép pénztárcák vannak, de piacokon, és kínai boltokban is! Nekem nagyon sok van, de a mostani egy LV pénztárca azt nagyon szeretem!:)
2012. márc. 25. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz a vaterán!

Én is most ott vettem ilyen bordó színű pillangósat, nagyon tetszik! :)

Bár én már nem vagyok azért 15 éves, de illik hozzám! :)

2012. márc. 25. 19:11
 4/4 anonim válasza:
Ott a Vatera a TeszVesz a jófogás.hu az apród ... Meg még sok oldal van ja meg van a Hervisben is ha Nike-ot akarsz vagy Heavy Tools-t és az Intertsportban is vannak..
2012. jún. 30. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!