1/24 anonim válasza:
Nekem tetszik. Mániám a pillangók. :)
Egyébként hány éves vagy?
14/
3/24 A kérdező kommentje:
Jaj, akkor lehet túl öreg vagyok ehhez? :)
21/L
2011. júl. 25. 14:40
5/24 anonim válasza:
nem vagy túl öreg:)
én 22 vagyok, de álomszép ez a pénztárca, komolyan!:)
Én is nagyon szeretem a pillangókat, sőt még tetoválásom is van pillangós!
22L
6/24 anonim válasza:
Legelső vagyok. Dehogy vagy hozzá túl öreg!! :) Különben is, ha valamit meg tudsz nézni a saját szemeddel, akkor ne érdekeljen más véleménye! :)
7/24 anonim válasza:
nem tudom eldönteni, hogy gyerekes vagy qrvás, irtó ronda 20L
8/24 anonim válasza:
Nekem kicsit kislányos, de szép.
9/24 anonim válasza:
Nekem is van ilyen pénztárcám 1 fontért vettem..De nem használom,mert nem jó semmire. a bankkártyáim nem férnek bele a kis tasakba,mert kisebb mint a kártya.A papírpénzt nem tudom rendesen beletenni,csak ha összehajtom.Az apróktól meg kidagad a pénztárca,és olyan idomtalan lesz..Most a fiók mélyén gubbaszt.
10/24 anonim válasza:
Qrvás???? Hát te vagy irigy vagy, vagy nagyon hülye...:D
Értitek, egy PÉNZTÁRCA qurvás, már egy pénztárcát is képesek le qrvásozni. Ecsééém lőjetek le könyörgöm, mi van divat lett a qrva szó vagy mi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!