Mért van az, hogy "visszataszítóak" számomra a sminkelt lányok?
Figyelt kérdés
Akármelyik lányt nézem a suliba 70%-a kivan Sminkelve de miért?Ha járnék is egyikkel megmondanám neki ne sminkelje magát szerintetek megharagudna?2012. márc. 25. 18:09
11/15 A kérdező kommentje:
Én a túlpúderezett lányokat tartom "visszataszítónak".
2012. márc. 26. 20:48
12/15 anonim válasza:
"Mért van az, hogy "visszataszítóak" számomra a sminkelt lányok?
Akármelyik lányt nézem a suliba 70%-a kivan Sminkelve de miért?Ha járnék is egyikkel megmondanám neki ne sminkelje magát szerintetek megharagudna?"
"Én a túlpúderezett lányokat tartom "visszataszítónak"."
<----- ellentmodasz magadnak :D (amúgy a túlpúderezésben igazad van)
13/15 A kérdező kommentje:
Vonaton ültem 3 hete mikor hoztam haza a gépet és egy csaj úgy kivolt púderozva azt hittem elhányom magam.
2012. márc. 27. 19:35
14/15 anonim válasza:
Ok, tehát visszataszító számodra, ha egy lány túlzásba viszi a sminkelést, szinte már kimázolja magát. Ez egyáltalá nem baj, sőt. :)
16/L
15/15 A kérdező kommentje:
Igen ráéreztél a dolog lényegére amit elakartam mondani.
2012. márc. 28. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!