Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozó lenne számomra...

Milyen alapozó lenne számomra a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés

Alapozóvásárlása készülök, és ez alkalommal szeretném megtalálni a legmegfelelőbbet. A bőröm vegyes, helyenként annyira száraz, hogy hámlik, máshol inkább zsírosnak mondható. ezen felül az orrom alatt látszanak a hajszálerek, és az arcomon és az államon régi elkapart pattanásfoltok látszanak. Nem olyan kontrasztosak, de ezáltal nem egyszínű az arcbőröm. Azt sem tudom, hogy folyékony, vagy habállagú alapozó lenne-e megfelelő nekem.

Tudnátok ebben segíteni? Ha vásárolni indulok, kikérem szakember véleményét is, de kíváncsi vagyok a tiétekre is :)

Köszi,,

22L

2010. nov. 26. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vagyok profi, de azért sokat olvasgattam a témában, sminktanfolyamra jártam. Ha alapozót akarsz venni, (azaz sminkelni fogsz ezután aktívan) venned kéne pár más dolgot is! Az első, hogy szerezz be egy bőrradírt, egy hidratáló krémet ami a bőrödnek megfelelő, alapozószivacsot, az alapozót és egy púdert. Én használok még sminkalapot is, de ez kiváltható a krémmel.

A színeknél figyelj oda nagyon! Az álladon próbáld ki a testereket, egészen nyugodtan próbálgasd, meg nézegesd őket, a krémeket és púdereket is!

A lorealnak vannak nagyon jó termékei, a kedvencem az infa....(nemtommosthirtelenmi) :D nagy segítség vagyok mi:P

Vagy ami nekem még nagyon bevált, tartós, és jól fed, az az oriflame giordani goldja.

Remélem segítettem :) Ha kérdésed van írj :)

Sok szerencsét

2010. nov. 26. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

erre gondoltam :)

2010. nov. 26. 21:19
 3/5 A kérdező kommentje:

szia,

eddig is aktivan sminkeltem. az a baj, hogy egyik alapozo sem olyan szinu, mint a borom :) azzal nincs baj, hogy kelloen vilagos-e, de mind tul narancsos, vagy tul rozsaszines, nekem meg tulajdonkeppen sapadt szinem van. pudert nem igazan merte hasznalni eppen azert, mert a borom vegyes, es a szaraz reszeken csak ront.

nehez eset vagyok ;)

2010. nov. 26. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

pedig a púder azért jól jön. én a helyedben vennék egy jó krémet, ami zsírosabb, az helyretenné a száraz részeket, a zsíros részeket meg szárítaná a púder.

ez kicsit sufnituning lesz, de nekem is fura kicsit a színem, egy rózsás világosabbat meg egy sárgás erősebbet keverek homogénre. és így pont jó :D

2010. nov. 26. 21:37
 5/5 A kérdező kommentje:
hehe. koszonom szepen a tanacsokat :))
2010. nov. 26. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!