Szerintetek 14 évesen nyárra a műköröm túlzás lenne?
Ha szeretnél szép körmöket, akkor ápoljad őket, manikűrözz rendszeresen (vagy esetleg manikűröztess szakemberrel), és akkor meg fognak nőni szépre, és tudod majd magadnak lakkozgatni. Akár minden nap más színű lehet a körmöd, ha meg megunod, egyszerűen lemosod a lakkot, és kész! A műköröm folyamatos, havi rendszerességű ápolást igényel, és ha nem sikerül profi szakemberhez eljutnod, bizony csúnyább lesz, mint ha a sajátod lenne megszépítve.
Tudom, hogy most magam ellen beszélek (körmös vagyok), de ennyi idős korban nincs szükség műkörömre. Inkább tartsatok a csajokkal körömlakkozós bulikat!
Nekem is 14 évesen lett először, azóta szinte folyamatosan van :-)
20/L
Te tudod, de igazából azért ez a sok cucc amit a körmödre kennek, ez se vitamin... annyi kemikáliával találkozunk, ha nem muszáj én nem csináltatnék.
Egyszer modellkedtem kezdő körmösnek, feltett nagyon szép porcelán körmöket, párom imádta, csak épp az volt a gond, hogy két kisgyerekkel, építkezés mellett minden volt csak praktikus nem (pedig nem volt hosszú!) Végül leszedettem, mert nem bírta az építkezést amikor fugáztam vele :):):) Egyet-kettőt eltörtem stb.
magyarul: ha tudsz rá vigyázni és ha úgy érzed a sajátjaid alapból nem szépek rakasd fel. Nekem pl nagyon kis tömzsi rövid körömágyam van, szebb és nőiesebb vele a kezem viszont nem tudok vele dolgozni és sportolni.
ezeket mind vedd számításba valamint hogy van egy x ezer forintod az újratöltésekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!