Honnan tudom hogy maszk hatású egy alapozó? Mit kell látni?
Sok helyen olvasom, de nem igazán tudom, hogy mit jelent, vagy hogyan lehet látni...
Sminkelősök segítsetek!!:)
Egyetértek az előttem válaszolókkal! Mondjuk azt még hozzátenném, úgy is meg tudod figyelni a maszk hatást, ha közelről megnézed magad a tükörben. Ha nagyon látszik az alapozó, az már gond szerintem.
Én ajánlom neked a hab állagú alapozót, én azt használom; szépen fed, matt hatást ad és nem tűnik maszknak, ráadásul könnyű vele bánni. :)
Affinitone-om van, és szoktam vizslatni természetes fényben, de olyan kartávolságból már nem nagyon látszik, hogy van rajtam alapozó-eltekintve attól a ténytől, hogy közel nem ilyen egységes az arcbőröm alapozó nélkül-, de igazából azt nem tudom, hogy az a maszk hatás, ha látszik, hogy van alapozó a bőrön, vagy az, ha elüt, vagy az ha vakolat...?
Meg én mondjuk még azt sem tudom, hogy van-e egyáltalán olyan alapozó, ami felvitel után egyáltalán nem látszik, hanem tök természetes hatása van még közelről is.(mondjuk olyan 20-30 cm-ről)
lényeg hogy a bőrszínednek megfelelő alapozót vegyél,pl ha barnának akarsz tűnni akkor tegyél rá bronzosítót az arcodra.
Amúgy az Astor Skin Match-et pont erre találták ki hogy igazodjon a bőrődhöz,és ne látszodjón mégis fed. Én csak azt használom,nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!