Melyik a legjobb hidratálós arckrém problémás bőrre?
Tudom sok kérdés van erről, de teszek egy próbát.
Neked mi vált be a legjobban?
Tudnátok mondani problémás arcbőrre valami jót?
Nekem az ilyen Avonos, Oriflamestől kiütéseim voltak, a Nivea elzsírosította az arcom.. más nem nagyon használtam, mert nincsen rá sok keretem. Most nem használok semmit, és ugy néz ki az arcbőrőm 19 évesen, mint egy 30asnak..:/
Kozmetikusnál jártál már? Nem kell kezelés csak ő mit mond.
Vagy bőrgyógyász.
Ja: vegyél aloe növényt. Nyesd fel a levelét vedd ki belőle a "kocsonyát" tedd a bőrödre 10-20 percre és ennyi.
Heti 1x ejtsd meg a kúrát.
A garnier cuccok jók, a kozmetikus nagyjából pénzkidobás... minél többet jársz, annál hamarabb megy tönkre a bőröd. Ideiglenesen szebb, de drága ára lesz. Arról nem is beszélve, hogy ők aztán tényleg a legolcsóbbat használják amiből csak lehet. Mindegy hogy ők mit mondanak, nyilván aki ebből él, nem azt fogja válaszolni neked, hogy én vagyok a feneketlen pénznyelő kút.
Vagy kevertess arckrémet gyógyszertárban, azok is elég olcsók. A csomagolással nem sokat foglalkoznak, de legalább van egy minimális esélye annak, hogy tényleg azt kapod, ami neked kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!