Tényleg nem jó az Oriflame-ből a Beauty Wonder szemhéjtus? Egy évek óta tust használónak sem válna be?
Figyelt kérdés
Olvastam néhány véleményt, amelyben azt állítják, hogy elmaszatolódik 1-2 óra múlva és nem tudják rendesen használni. Vagy csak nem értenek a tushoz? Én mindig tusozom a szemem, de annak, ami nekem van, puha hegye van, nem ilyen applikátoros. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.2012. márc. 17. 07:38
1/4 anonim válasza:
Hát, én régóta használom, és ilyen tapasztalatom még nem volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Oriflame oldalán is néztem a véleményeket, ott szinte mindenki csak panaszkodik rá...
2012. ápr. 13. 23:06
3/4 anonim válasza:
Próba szerencse..:) Lehet neked meg pont bejön.:) Mondjuk én csomó tusról olvastam már ilyet, hogy elmászik, kopik, stb...elképzelésem sincs hogy...nekem még egy se mászott el, pedig volt olcsóbb fajta is.
4/4 anonim válasza:
Bocs, de nekem sem vált be. 1000x jobb az E.L.F tusom, még anno kintről rendeltem és jóval olcsóbb, mint az Oriflemes. Persze ettől még neked lehet, hogy beválik, de ha egy kicsit is zsírosodásra hajlamos a szemhéjad, akkor ez nem fog jó lenni - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!