Normális dolog ez? Mit lehetne vele tenni?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm, 13 éves, és már műkörme és festett haja is van... azt hiszi hogy olyan nagyon nagyon menő ezzel... -.-
meg kéne leckéztetni valahogy. persze nem nagyon durván de azért mégis..
2009. jún. 10. 16:03
1/4 anonim válasza:
nem normális.
de minek akarod megleckéztetni? sz*rd le.
3/4 anonim válasza:
Tőled lopta el az időpontot a körmösnél? Vagy a te hajfestékedet kente a hajára?
Ha nem, akkor mi az, hogy "megleckéztetni"? :O
Kislány még, előbb utóbb kinövi!
Viszont vannak olyan emberek, akik az eredendő rosszindulatuktól soha nem képesek megszabadulni. Szerintem az rosszabb...
4/4 anonim válasza:
Előbb-utobb kinövi ja én is 13 vagyok,de nem vagyok olyan hülye,hogy elcseszem magam 20 éves koromra.Ja majd abba hagyná ha majd rájön,hogy már hülyeség mondjuk 21 évesen csak akkor nem tud majd festék nélkül kilépni a házból.Nem leckéztetni kéne inkább mutatni néhány képet,hogy hogy fog kinézni vagy ha van vlami nagy kedvelt sztárja mondjuk a Jonas Brothors akkor mondani,hogy olvastad az újságba hogy Ők nem szeretik az ilyen fajta lányokat meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!