Lányok, nők! Milyen színű és hány körömlakkotok van?
14/L vagyok
A körömlakkokból a kedvenc márám a Golden Rose..és van belőlük:
-1 piros lakk
-1 nagyon nagyon pink
-1 gyöngyházfényes lila
-1 gyöngyházfényes piros
-2 lila
-1 barack szinű ami szinjátszós
-1 vékony fekete amivel szoktam rajzolni
-2 vékony fehér amivel szintén rajzolok
és egy áttlátszó..
Vannak még csillámaim is amit általában ugy használok hogy az átlátszómmal megrajzolom a franciát a körmöm végére és egyettel rakom rá a csillámot..szóval a körmöm vége tiszta csillám a fehér helyett,meg szoktam hogy kifestem egyszinűre a körmöm és a körmöm sarkába rakok csillámot..a csillámaimból van:
-arany(a piros és a barack szinű lakkhoz használom)
-ezüst(mindegggyikhez illik)
-piros(a feketéhez)
-egy türkiz és sötétkék
-narancssárga(a barackszinű lakkhoz és a világos pink-hez)
remélem segitettem..:)
Nekem is a Golden Rose a legjobb. Vásároltam sokkal márkásabb lakkokat is, hát mit mondjak, felkentem, 2 óra múlva lekopott, pedig nem is csináltam semmit!
Nekem főleg piros és rózsaszin körömlakkjaim vannak. Egy rakás árnyalatban. Ezeket szeretem, mert sztem nagyon nőiesek, de azért nem hiányozhat néhány vadabb szin sem a készletemből.
30 darab lakkom van, folyamatosan bővül. Úgy 3/4 éve nincs műkörmöm, azóta vásároltam ezeket, főleg mostanában veszek sokat. A legtöbb Essence, de van Moyra, OriflameNYC és Maybelline is.
Színek szerint: sok bézses, barnás árnyalat, elég sok rózsaszín, de van ezüst- és aranyszínű, zöld, vörös, lila, illetve csillámos fedőlakkok, mattító lakk és vékony díszítőlakk.
Huhh.14/L
Nekem a Golden Rose iszonyatosan lepattogott,volt h egészbe lejött az egész körmömről..:O
Most nincs olyan sok körömlakkom,nagyrésze beszáradt mert nem megfelelő helyen tartottam őket,de most hogy jön a tavasz és a nyáár újítok.és rengetek új szíínt beszerzek.
Jelenleg:
-fekete
-fehér
-lila
-pink
-kééék (egyik kedvencem)
-szürke
naggyából ennyi:)
Legtöbb körömlakkom Moyra-s,mert eléggé meg vagyok elégedve ezzel a márkával,nem is túl drága és jó is..
szám szerint 14 jut eszembe,de folyamatosan bővül :D
szín szerint van
fehér
fekete
sötét kék
babakék
zöld
sárga
piros
lila
pink
babarózsaszín
csillámos lakkból vagy 3-ezüstös,rózsaszín és színes csillámokkal
UV fedőlakk
nemrég kezdtem rendszeresen festeni a körmöm,olyan 2-3hónapja, ezelőtt rágtam a körmöm és csak néha-néha volt kifestve :)
17/L
Pont ma ajándékoztam el 2 rózsaszínt, meg egyik nap kidobtam asszem 3-at ami beszáradt. Most 26-27 lehet kb. A legtöbb lila, 6-7 db, van ami arany csillám átlátszóban, ugyanez ezüst csillámmal, szürke csillámos, matt világosszürke, zöldesszürke, csillámos pirosas, bordó (2), fehér (2), fekete (2), barna, átlátszó fedőlakk, csillámos fehér (2), sötétkék, zöld repesztő... Most ennyi ugrik be.
Holnap megyek vásárolni, 1-2-t biztos veszek. :D Most a világos matt lakkokra vagyok rákattanva.
OFF: az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy a babakék milyen márka? Már keresek egy ideje ilyet, de eddig nem találtam.
Azt nem tudjátok esetleg, hogy extra világos babarózsaszínt milyen márkából lehetne venni?
Ilyesmit: [link]
22L
25 koromlakkom van.:) Kozeli kisboltban lehet venni Lora lakkokat, iszonyat olcson, ezert nekem sok van belole!:) Szemely szerint nekem bevalt. Ajanlom mindenkinek:)
-rozsaszin a franciakoromkesziteshez
-vilagosbarna a franciahoz szinten
-kiralykek
-kiralykek repedezos
-metalos szurke
-piros csillamos fedolakk
-2 db koromerosito
-koromragas elleni atlatszo lakk
-2 db feher lakk
-pink
-vilagos rozsaszin
-korallos piros
-barnas csillamos csoda :)
-fekete
-lila csillamos
-fekete diszitolakk
-3 db borszinu lakk
Nekem csak 5 féle van per pillanat.
- gyöngyházas fehér
- francia körömhöz a rózsaszín alap (de én csak ezt kenem fel, nem használok fehéret)
- halvány lila gyöngyház
- rózsaszínes lila gyöngyház
- áttetsző ezüst (ez kedvenc, nagyon fényes és nagyon tartós pedig viannis 225 Ft-os kis kacat)
Tervezem hogy veszek még pár félét, nem drágákat. Majd tavasszal körülnézek hol vannak szépek, de jó lenne ha tartósak is lennének. :)
37 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!