Mondanátok rossmann saját márkás termékeket?
minden kategóriából
testápolás,tusfürdő, sampon, krémek, lemosók, babacuccok, ajakápoló
debármi másból is
amik beváltak
isana-kézkrém,ajakápoló,sampon
liliputz-még nem próbáltam
alterra-testápoló,tusfürdő-olyan,mint az alverde
synergen-arcpakolás
wellness beauty-tusfürdő
babydream-testápoló
fusswohl-lábspray
Huhh jó sok mindenem volt már:)).
Nekem nagy kedvenc az essence:) minden körömlakkja szájfénye bronzosítója(szempillasprilálját nem próbáltam mert abból csak márkásat veszek)
Tusfürdőjét nem szeretem személy szerint, de a páromnak nagyon jó az Isana meg a Cerruss férfi tusfürdő és olcsó!
Plusz a rossmannba lehet csak kapni fél! literes hajpakolást vmi bio, na azt imádom sokáig elég és festett hajra tökéletes!
Tisztítószereik is nagyon jók, kedvencem a varázs szivacs. 2 db-os szivacs, csak víz alá kell tenni és úgy lesúrolja a konyhát hogy csak néztem:))
Kutya jutalomfalatjait meg egyszerűen imádja az én válogatós blökim:)
De nekem a DM saját márkás termékei jobban bejönnek így tusfürdőből meg hővédő sprayből!
Sampont meg alapozót azért nem írtam mert az nálam Pantenne pro V meg Astor :) na ez hosszú lett de remélem össze tudtam foglalni és sikerült segítenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!