Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik az a szemhéjtus ami...

Melyik az a szemhéjtus ami nem szürkül be ha felkenem, hanem nagyon sötét fekete marad?

Figyelt kérdés

Eddig csak olcsóbb termékeket vásároltam, de mind beszürkül ha felkenem. Most rászánom magam és veszek egy minőségi terméket. Melyik az a tus ami nem veszti el a színét amikor felkenem?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 9. 15:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Áááááá! Kedves utolsó! Én is ilyet keresek! jaj, nagyon köszönöm!

De mindenkinek köszönöm! Nagyon segítőkészek vagytok csajok! :-)

Imádlak titeket!

2012. márc. 9. 20:40
 12/17 A kérdező kommentje:
mármint utolsó előtti. :-)
2012. márc. 9. 21:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nekem ugyanilyenem van, és nekem nem szürkül be :)

Szép fekete marad :)

2012. márc. 9. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Én Lady Ann tust használok, nekem nagyon bejött. Meghúzom a vonalat a szempillák tövébe reggel és ott marad egész nap. Nem kell igazítani, javítgatni napközben és fekete marad. :)

Viszont mostanában már nem látom ott, ahol vettem, úgyhogy legközelebb essence-t fogok venni. :D

2012. márc. 10. 09:52
 15/17 anonim válasza:

Én ilyet használok, de sajnos itthon nem lehett kapni. Én Németországból kaptam:

[link]

Nagyon szépen kenhető, gyönyörű fekete és tényleg nagyon tartós.

2012. márc. 10. 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:
A Catrice tégelyes tus is nagyon durva, gyönyörű fekete marad, csak baromi nehéz leszedni. :)) De 2 fázisú lemosóva könnyedén lejön! :)
2012. márc. 11. 14:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Tégelyes tust még nem használtam. De köszönöm az infókat! :-)
2012. márc. 11. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!