Hogy lehet sminkkel megoldani, hogy optikailag kisebbnek tűnjön az orrom?
Figyelt kérdés
Hétvégére szeretnék valami olyan sminket, ami nem túl erős, és az orrom kisebbnek tűnik tőle ... a szememre valami ilyesmit gondoltam : [link] mert ez nem túl erős ...2012. márc. 8. 13:02
2/3 anonim válasza:
Hát attól függ milyen az orrod:)Széles vagy csak hosszú kiálló?
Amúgy kontúrozással lehet formázni az orrot sőt az egész arcformát is meg lehet kicsit változtatni:)Olvasgass a témában!
A lényeg, hogy többféle színű alapozó és korrektor kell hozzá.
Pl keskenyítani az orrot úgy lehet,ha már a szemöldököd szélétől húzol egy vastag vonalat korrektorral lefelé az orrodig(előtte alapozás!),aztán az orrod közepén pedig picit világosabb alapozóval,vagy korrektorral húzol vonalat...
erre gondolok:
De vannak egyéb technikák is.
3/3 A kérdező kommentje:
[link] sajnos az orrom ilyen, inkább hosszúnak mondanám, viszont alapozót sosem használtam, inkább púdert... kicsit félek is, hogy ne legyen maszk hatása :D ezért tetszik az a smink, amit a kérdésben linkeltem, mert hasonló a szemem színe is, meg mint mondtam nem túl erős ..
2012. márc. 8. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!