Boci042 kérdése:

Milyen smink a suliba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy milyen sminket ajánlotok nekem? Mert szinte hófehér a bőröm, szeretném sminkelni magam, de ugyanakkor nem erősen. Köszönöm előre is a válaszokat! :)
2012. márc. 7. 21:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia. Mennyi idős vagy?

Hát én suliba csak korrektort használok a bőrhibék elfedésére, meg szempillaspirált. Van egy osztálytársam, akinek szintén hófehér bőre van és sötétbarna haja, és ő is szempillaspirált használ, szemceruzát, időnként fekete tust is, és biros szájfényt. Nagyon jól megy a fehér bőréhez. :)

2012. márc. 7. 21:26
 2/12 anonim ***** válasza:
*bőrhibák
2012. márc. 7. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:

*piros

bocsánat :$

2012. márc. 7. 21:27
 4/12 A kérdező kommentje:
15, mindjárt 16 vagyok. :)
2012. márc. 7. 21:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a gyors választ! :)
2012. márc. 7. 21:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a piros rúzs nem éppen iskolába való. Vagyis, én általában alapozót, korrektort, szemspirált és néha egy bőrtónusomhoz illő szemhéjfestéket rakok fel nagyon halványan. Ha rúzst használok akkor világosbarna szemhéjfestékhez általában rózsaszín csillogót, de ha netán sötétebb szemfestéket rakok fel, akkor egy natúr színű rúzst kenek fel. A piros inkább bulira marad. Bár van egy Labbelo cseresznyés ajakápolóm, ami enyhén piros, de az igen eltér egy igazi piros rúzstól. Szerintem a suliba (meg a legtöbb helyre) a kevesebb több.:) Természetesen az alaptermékek nélkülözhetetlenek, de nem kell füstösszem és vörös rúzs a suliba. Bocsi, egy kicsit sokat írtam.:)
2012. márc. 7. 21:34
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
15 évesen semmit, főleg nem suliba.. de úgyis le leszek pontozva, mert itt mindig ez van ha valaki normális véleményt mond :)
2012. márc. 7. 23:06
 8/12 anonim ***** válasza:
a bőrhibáidra korrektor. használhatsz szempillaspirált, esetleg tust. ha nem húzod ki vele vastagon a szemed, akkor semmi nincs benne. ajkadra balzsam, vagy átlátszó szájfény.
2012. márc. 8. 01:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Korrektor a bőrhibákra, max egy nagyon halvány púder sminkfixálásra. Én szempillaspirált és tust használok a mindennapokra (általában barna színűt, mert nem olyan feltűnő mint a fekete). Ha kicsit több időm van akkor csinálok egy nagyon halvány árnyékot a szemem külső részén V alakban, általában középbarna színnel és ezt jól elsatírozom. Szájra meg labello. Ennyi szerintem pont elég suliba.

21L

2012. márc. 8. 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:
visszafogottabb sínek
2012. márc. 8. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!