Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Ti a suliba visztek...

Csajok! Ti a suliba visztek hajvasalót? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
és ha nincs idő már arra hogy kihűljön mit csináltok? Van hőálló tartója a vasalómnak de nem lesz baja ha még forró és velerakom? sőt... a vezeték ?:/
2012. márc. 7. 17:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Eddig az én osztálytársaim is hordtak hajvasalót. 1-2 embernél szinte mindig volt. Osztálytársamnak olyan remingtonja van, mint amit fodrászok is használnak, van hőálló tokja is és abba tette bele. A toknak se és a hajvasalónak se lett baja, de a vezetéket nem tette bele a tokba, hogy ne melegedjen.

Nekem eszembe se jutna hajvasalót vinni, mondjuk én eleve nem vagyok híve a túl gyakor hajvasalásnak. Hetente 2-3x vasalom ki és kész, nem akarom teljesen tönkre tenni.

16/L

2012. márc. 7. 19:04
 12/22 anonim ***** válasza:
Alapból nem használok hajvasalót, szép természetes, göndör hajam van, de ha vasalnám se használnám az iskolában!
2012. márc. 7. 19:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is hozza egy csaj kb. mindig szerintem kicsit szánalmas,de hát ő tudja,amúgy én nem viszem sőt nem is használom már csak ha valami fontos alkalomra készülök.
2012. márc. 7. 19:15
 14/22 A kérdező kommentje:

tudom,hogy nem divatbemutató csakhogy nekem fontos a külsőm...

egyébként nekem is remingtonom van.. :) 225 fokos.

2012. márc. 7. 19:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Vagyunk még úgy sokan,hogy fontosnak tartjuk a jó megjelenést,de nem kell átesni a ló túloldalára. Attól,hogy nem mindig sima a hajad,még nézhetsz ki jól,de szerintem ha a suliban nekiállnál hajat vasalni,több lenéző tekintetet vonzanál,mint elismerőt.Szerencsére a mi sulinkban ez nem jellemző,de volt már,hogy láttam a WC-ben hajat vasaló lányokat és bevallom,sok mindent gondoltam róluk,csak azt nem,hogy milyen igényesek.
2012. márc. 7. 21:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha nem tart ki ennyit egy Remington hajvasaló, akkor talán nem többször kell vasalni, hanem még az elején bebiztosítani. Hajmosás után rakj rá habot, majd vésüld ki, és egy nagy körkefével simítva szárítsd meg a hajad. Igaz, így sokkal könnyebben megy tönkre, de tuti hatást ad, és még vasaló nélkül is egyenes lesz, ha nem is hajszál egyenes.
2012. márc. 7. 22:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 2005-ben végeztem gimiben, emlékszem, hogy a tablófotózás napján vittünk be páran vasalót, mégis tök cikinek éreztük és elbújtunk egy használaton kívüli teremben átvasalni a hajunkat, hogy ne is lássa senki... Hova fajul a világ, te jó ég?:O
2012. márc. 8. 00:21
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

Én sampont és hajszárítót is viszek. Ki tudja mikor támad kedvem hajat mosni. Olyankor csak felkeresem a mosdót és pikk-pakk kész is a friss hajam. :D

Egyébként meg tényleg az a legfontosabb az életben, hogy hajvasaló legyen nálad?

2012. márc. 8. 05:17
 19/22 anonim ***** válasza:

van direkt ilyen utazó hajvasaló ami egész kicsi. mondjuk azt nem tudom hogy ahhoz pont adnak-e, de a barátnőm Remington hajvasalójához adtak hőálló tokot.

amúgy meg nemtom mi a baja a népnek, nálunk is gimibe a csajok a szüneteket a wcben töltötték, igazították a sminket stb, egy tonna smink cuccuk volt, nemtom mi olyan nagy dolog egy hajvasalón, különben reggel senki se fog törődni vele h mit csinálsz

2012. márc. 8. 14:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez a világ :) Én időmben (27 vagyok) a gimibe a lányok körömlakkot vittek és a budiban lakkoztak. Ma hajvasalót visznek, az ük-ükunokáink meg pumpát a mell implantátumjaikhoz, ha kissé lelappadna amíg beérnek a suliba, fújjanak bele egymásnak a wc-n két óra között. Evvan. :)

És csodálkozik mindenki, hogy miért (bocsánat a szóhasználatért) "lotyósodnak" el már a 12 évesek is.

2012. márc. 8. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!