Csajok! Ti a suliba visztek hajvasalót? Bőv. Lent
Eddig az én osztálytársaim is hordtak hajvasalót. 1-2 embernél szinte mindig volt. Osztálytársamnak olyan remingtonja van, mint amit fodrászok is használnak, van hőálló tokja is és abba tette bele. A toknak se és a hajvasalónak se lett baja, de a vezetéket nem tette bele a tokba, hogy ne melegedjen.
Nekem eszembe se jutna hajvasalót vinni, mondjuk én eleve nem vagyok híve a túl gyakor hajvasalásnak. Hetente 2-3x vasalom ki és kész, nem akarom teljesen tönkre tenni.
16/L
tudom,hogy nem divatbemutató csakhogy nekem fontos a külsőm...
egyébként nekem is remingtonom van.. :) 225 fokos.
Én sampont és hajszárítót is viszek. Ki tudja mikor támad kedvem hajat mosni. Olyankor csak felkeresem a mosdót és pikk-pakk kész is a friss hajam. :D
Egyébként meg tényleg az a legfontosabb az életben, hogy hajvasaló legyen nálad?
van direkt ilyen utazó hajvasaló ami egész kicsi. mondjuk azt nem tudom hogy ahhoz pont adnak-e, de a barátnőm Remington hajvasalójához adtak hőálló tokot.
amúgy meg nemtom mi a baja a népnek, nálunk is gimibe a csajok a szüneteket a wcben töltötték, igazították a sminket stb, egy tonna smink cuccuk volt, nemtom mi olyan nagy dolog egy hajvasalón, különben reggel senki se fog törődni vele h mit csinálsz
Ez a világ :) Én időmben (27 vagyok) a gimibe a lányok körömlakkot vittek és a budiban lakkoztak. Ma hajvasalót visznek, az ük-ükunokáink meg pumpát a mell implantátumjaikhoz, ha kissé lelappadna amíg beérnek a suliba, fújjanak bele egymásnak a wc-n két óra között. Evvan. :)
És csodálkozik mindenki, hogy miért (bocsánat a szóhasználatért) "lotyósodnak" el már a 12 évesek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!