Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hova rakassam ezt a tetkót?

Hova rakassam ezt a tetkót?

Figyelt kérdés
Ezt a dátumot szeretném magamra tetováltatni, de nem tudom hol mutatna a legjobban: MM. IX. XIII.
2012. márc. 7. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
mell fölé, felkar belső részén, csípőnél, esetleg az oldaladon egymás alatt...csuklón is szép,de azt nem ajánlom.
2012. márc. 7. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
nyakra
2012. márc. 7. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek egy számsor van tetoválva függőlegesen a felkarja felső részére, de nem a vállára, hanem "előre", tehát amikor szemben áll veled az illető, akkor látszik teljesen a tetoválás. Remélem, érthető így. Szerintem nagyon jól néz ki ott.
2012. márc. 7. 19:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Felrajzoltam az egyik ötletemet: [link]

Hogy tetszik?

2012. márc. 7. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jól néz ki ott, ahova rajzoltad.
2012. márc. 8. 08:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Jól néz ki csak nagyobb méretben kellene . De a legjobb lenne ha a karod külső részére ! Szerintem az vagány lenne . :)
2012. márc. 9. 21:36
 7/8 Dagón válasza:

Csak szólok, hogy ha még nem varrattad magadra, talán jobb lenne tudni, hogy ez nem egy dátum. :D

MM. IX. XIII. annyit tesz, hogy 2000, 9, 13.

Ne legyél gyík. :D

Esetleg segíthetek átírni római számmá a kívánt dátumot, ha leírod mi az.

2012. márc. 19. 21:33
 8/8 A kérdező kommentje:
ez lenne a dátum: 2000.09.13
2012. márc. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!