Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tegyem fel ezt a műkörmöt?

Hogyan tegyem fel ezt a műkörmöt?

Figyelt kérdés
csak simán vettem műkörmöt,vagyis vetettem és semmi ragasztó nincs hozzá,csak egy nagyon tapadó olyan akármi,amit egy papír féleségről kell lehúznom.de csak egyik fele ragad,vagycsak én tudom rosszul? hogy tegyem fel a körmöt? :S
2009. jún. 9. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az nem tartja sokáig, sőőőt...

Én pillanat ragasztóval szoktam feltenni.

2009. jún. 9. 16:03
 2/5 A kérdező kommentje:

de az,h. nem is tudom elképzelni hogyan kell azt felrakni :D mivel csak egyik fele ragad xd

pillanattal fogom akk.énis :]

2009. jún. 9. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Venni kellene műkörömragasztót Kb.400-500 Ft, lehet még annyi se, a DM-be van, ez kevésbé roncsolja a körmöd. A pillanatragasztó nem éppen körömre való. Bocsi, de ezek a boltban vett felragasztott körmök szerintem ízléstelenek és 1-2 naptól tovább úgysem fog tartani.
2009. jún. 9. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt. Nem igazán tartottak amik meg mégis fenn maradtak azok letörtek,egyszerűen fájt már a körmöm attól hogy rajta van és iszonyúan nézett ki a körmöm mikor leszedtem róla. Most hosszúra növesztem a körmöm s vagy úgy van megcsinálva matricával vagy elmegyek és megcsináltatom 2200ft-ért. És az legalább fent marad akár 2 hónapig is főleg ha újratöltetem.

Azt hogy amit te vetettél hogy kell felragasztani nem tudom de ha már megvan akkor vegyél hozzá tényleg hozzá illő műkörömragasztót kb 250 ft-ért.

2009. jún. 9. 16:57
 5/5 A kérdező kommentje:

ja értem.köszi nektek :]

igazából én is inkább elmegyek kozmetikushoz és csináltatok ondjuk zseléset,az kibír sokáig és szép is :]

2009. jún. 9. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!