Mi van az alapozóval? :O
Nem értem.. anya megveszi nekem a szempillaspirált meg bármit, kivéve az alapozót azt mondta, hogy nem fogom azt kenni magamra! De mi van vele?
13/L szempillaspirált is csak NAGYON RITKÁN használok és nem suliba!
Megértem anyudat, de ha ettől pattanásosabb vagy [link]
akkor tényleg nagyon ajánlatos lenne meglátogatni egy bőrgyógyászt.
És most válasz a kérdésre, avagy vélemény az alapozókról: Ez az egyetlen sminkápolási termék, amin nem tudok spórolni, a drogériás termékek, Maybelline-en és a Manhattan-en át az 5000 Ft-os Maxfactorig mind egykutya. Őszinte leszek: ha nagyon érzékeny és még ráadásul hófehérke bőröd van, akkor a semmi is sokkal jobb, mint ezek. Nem elég, hogy a szépen rendbe hozott bőröm tele lett tőlük ragyával, ráadásul akárhogy dolgozgattam hogy ne üssön el, nem sikerül, mert világos árnyalat véletlenül sincs (igaz, ezt még high end márkák se kapkodják el...), ezért van igaza anyudnak.
Évekbe telt, mire normális alapozót találtam, a pénztárcába igen mélyen bele kell érte nyúlni, de MEGÉRTE. Így visszanézve nem is baj, hogy csak 17 évesen akadtam, mert legalább már az olcsóbb termékeken megtanultam, hogy kell őket használni.
Én végül a Shiseido Sheer Matifying Kompakt púderjénél kötöttem ki, le nem cserélném semmi pénzért. :D Szempillaspirálra, szájfényre, ceruzákra tényleg nem nagyon érdemes 1500 Ft-nál sokkal többet költeni, de ha egyszer alapozót veszel/kérsz ajándékba inkább parfümériákban keresgélj. Bár... [link]
csak jó véleménnyel vannak róla, és csak 1800 Ft, és még világos árnyalata is van... Ha egyszer már nem csaltam volna meg a Shiseido-t és nem jártam volna nagyon pórul, akkor ezt kipróbálnám. :)
Minden jót, remélem megoldódik a problémád!
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!