A baba arcodra nem kell alapozó még, vagy talán attól fél, hogy később ráncos leszel, vagy nem akarja, hogy ilyen fiatalon "mázold" magadat.
Én azt ajánlom, ha pattanásos vagy, csak akkor használj ilyesmit, vagy inkább patti-leszárító korrektort, de ha alapvetően szép a bőröd, teljesen felesleges az alapozó, bármilyen életkorban, nemhogy ilyen fiatalon.
2012. márc. 6. 15:25
2/11 anonim válasza:
Hogy ezek az anyukák mekkora szemetek...
2012. márc. 6. 15:25
3/11 A kérdező kommentje:
De nagyon pattanásos a bőröm..
2012. márc. 6. 15:28
4/11 halibel válasza:
pedig az alapozó nem árt a pattanásos bőrnek, SŐT... megvédi a pórusokat a portól, stb.
2012. márc. 6. 15:41
5/11 anonim válasza:
Pont, hogy eltömíti a pórusokat
2012. márc. 6. 15:53
6/11 halibel válasza:
nem, nem tömíti el
2012. márc. 6. 17:58
7/11 anonim válasza:
Én használok alapozót kb. két éve(sajnos), de szebb azóta a bőröm, lassan, de évről évre jobb.
2012. márc. 6. 18:32
8/11 anonim válasza:
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szétcs*szi-e a bőrét alapozókkal, de akkor legalább másra ne tukmálja... én kozmetikusként dolgozom lassan 2 éve, és hidd el nekem, anyukád nagyon okosan teszi, hogy nem vesz neked alapozót. Akármilyen drága, akármilyen márkás, akármi van ráírva, akkor is káros. Ha később szép, egészséges bőrt szeretnél, akkor felejtsd el az ilyen hülyeségeket. Egyébként is nevetségesen néz ki, mikor ilyen fiatal leánykák 1 kiló festékkel a fejükön rohangálnak, mert szégyellnek 1-2 piros pöttyöt. Az alapozó sokkal feltűnőbb és csúnyább, mint a pattanások.
2012. márc. 6. 19:41
9/11 anonim válasza:
13 évesen szerintem se kéne még alapozót, sőt, semmilyen festéket használnia, de ha csúnya pattanásos az arca az embernek, akkor szerintem egyáltalán nem baj, ha elfedi.
2012. márc. 6. 19:58
10/11 anonim válasza:
Ha csúnya, pattanásos az arca, akkor menjen el kozmetikushoz és/vagy bőrgyógyászhoz. Ha meg van 1-2 pattanás, amit el szeretne tüntenti, akkor ott a korrektor.
Az alapozót hagjya meg azoknak a nőknek, akik tudják is használni, illetve hova használni. Szerintem az nem minden napi viselet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!