Gáz a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
most leszek gimnazista -ha minden jól megy-, és lesz fogszabályzóm, mert eléggé kapául állnak a fogaim. szerintetek ez nagyon ciki egy más közösségben? olyan sulit jelöltem meg, ahol nagyon gazdagok a diákok. nem fognak emiatt kiszorítani és csúfolni?2012. márc. 6. 07:33
1/10 anonim válasza:
Szerintem az gázabb ha hülyén állnak a fogaid. Ha jó gimibe fogsz járni akkor nem hinném hogy bármi baj lenne. Ha gúnyolnak akkor azt csak addig teszik amíg látják hogy zavar téged. Ne fehér gumit válassz mert az olyan mintha valami lenne a fogadon. És ne idegeskedj! :)
2/10 A kérdező kommentje:
köszi:) zöld kezecske:D
2012. márc. 6. 08:12
3/10 anonim válasza:
viccel mindent meg lehet úszni fogd fel poénosan a dolgokat és semmi gond nem lesz
4/10 anonim válasza:
Nekem 16-18 éves koromig volt, de én imádtam :D Meg volt aki azt mondta, hogy nekem jól is áll. Eleinte mindig színes gumikat kértem rá, tök jól nézett ki, másoknak is tetszett. Később meg nem lehetett már rá gumit tenni, de én akkor is szerettem, egy icipicit sajnáltam is, hogy leveszik majd :P Ja és sose csúfolt ezért senki. (Én is picit sznob gimibe jártam.)
5/10 MrTumbles válasza:
a rendetlen fogsor a gaz! Aki a fogszabalyzod miatt cikizne az dedos!
6/10 A kérdező kommentje:
sajnos meg nincs idopontom. nem magandokihoz megyünk, és ott sokan vannak. reménykedem benne azért h minél hamarabb a fogsorom kap egy kis vaskezelest:)) bedtotoznak. ám énszerintem sem ronda fogszabi. csak nem értem mások miért cikizik. lehet h ok szépnek hiszik magukat.
2012. márc. 6. 14:21
7/10 anonim válasza:
Jézusom, nekem ez sosem fordult meg a fejemben:) Az osztályban rajtam kivűl is van pár gyereknek fogszabija (köztük a leghelyesebb srácnak is), és ezért senki sem csúfolna senkit:) Bár én nem gazdag gyerekek sulijába járok(hABÁR..), de nagyon erős , remélem segitettem:)
8/10 A kérdező kommentje:
köszi:))
2012. márc. 6. 19:28
9/10 anonim válasza:
Bár nem tudom, hogy lány vagy-e vagy fiú, de ez lényegtelen is, mert szerintem egyáltalán nem gáz!! Az osztályunkban nálunk is vannak egy csomóan akik fogszabályzósok, sőt, van aki most lesz az, és már alig várja! :) A gumik, amiket rá tudsz tetetni, nagyon jól tudnak kinézni, és az a legjobb, hogyha leveszik, akkor a helytelenül álló fogak már nem fognak téged zavarni. :)) (Nem tudom hogy téged zavar-e, de nálunk többeket is zavar... :/) És ha még jól is áll...!! Amúgy várod már hogy feltegyék? :))
10/10 A kérdező kommentje:
köszi:D
igen persze, nagyon. csak mondom, olyan az orvos, hogy már hónapokkal ezelőtt (közel 1,5 éve) bejelentkeztünk, és még semmi. még a mintát se vették le...
engem nagyon zavarnak a csálé fogaim, még életemben nem mosolyogtam teli arccal közösségben... nem merek, mert tök ciki:(
a kis gumik nagyon tetszenek:D
2012. márc. 8. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!