Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor áll valaki készen egy...

Mikor áll valaki készen egy tetkóra?

Figyelt kérdés

Mennyi idő kell, hogy biztos legyek benne, hogy azt akarom amit, és nem bánom meg?

Az ujjon mennyire fáj a tetkó? Már egy éve biztos vagyok benne, hogy mit akarok, de még mindenképpen ki kell várnom míg 18 leszek, mert a szüleim előbb nem engedik.

2012. márc. 4. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne nevet tetováltass! Én is olyan ember emlékére (nagymamám) tetováltattam aki már nincs köztünk.

Válassz valami szimbólumot ami emlékeztet is rá és a mintája is tetszik majd.

Ujjra ne csináltass az elég hamar kezd kopni.

2012. márc. 7. 18:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már át is gondoltam és kitaláltam egy szimbólumot is, ami mindenkinek jobban tetszik akinek mutattam. A szimbólumot az alkarom belső részére szeretné,m megcsináltatni. :)
2012. márc. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!