Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikor áll valaki készen egy...

Mikor áll valaki készen egy tetkóra?

Figyelt kérdés

Mennyi idő kell, hogy biztos legyek benne, hogy azt akarom amit, és nem bánom meg?

Az ujjon mennyire fáj a tetkó? Már egy éve biztos vagyok benne, hogy mit akarok, de még mindenképpen ki kell várnom míg 18 leszek, mert a szüleim előbb nem engedik.

2012. márc. 4. 21:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Egy tuti: ha ezen az oldalon teszel fel egy ilyen kérdést, még nem állsz kész a tetkóra. Ez mindenképpen belső döntés legyen, hiszen egy életen át rajtad lesz. Senki véleménye ne érdekeljen, csak a sajátod! Neked kell tudni hogy mikor akarod, akarod-e egyáltalán vásárra vinni a bőröd!
2012. márc. 4. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is a 18 éves kor ideális. Lehetsz akár 16 is ahhoz hogy biztosan tudd hogy szeretnéd, viszont abban a 2 évben hihetetlenül sokat változik az ember! Személy szerint mikor 15-16 éveseket látok tetoválva legszívesebben szigorítanám a törvényt és azonnal bezáratnám a szalont ahol megcsinálták! Szülői engedéllyel sem engedném, mivel a szülő sincs mindig tisztában a gyereke érettségével.
2012. márc. 4. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezt csak te magad tudhatod,de én ha a 18 évemet betölteném várnék még egy évet,hogy tényleg biztos legyen,mert egy életre szól.
2012. márc. 4. 22:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha már tudod pontosan a mintát, azt is, hogy hova akarod, és hogy mit, és ez az elhatározás már hosszú hónapok óta él benned, akkor már biztos, hogy készen állsz...de! Én nem ajánlom az ujjadra, feleslegesnek érzem, nagy divat lett ez már a hazánkban is. Mégis mit akarsz az ujjadra tetováltatni, akkora helyre?
2012. márc. 5. 13:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Valaki nevét, aki már nincs köztünk..
2012. márc. 5. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha ezt meg kell kérdezned, akkor vsz. bizonytalankodsz, tehát nem állsz még készen a tetkóra... De hamég nem vagy 18, akkor úgyis muszáj lesz várnod, addig tehát van időd átgondolni.
2012. márc. 5. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nem az ujj a megfelelő testrész.
2012. márc. 5. 15:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor nektek milyen testrészen tetszene egy eféle tetkó?
2012. márc. 5. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Ennyire személyeset én rejtettebb helyre tennék, de nem intim helyre. Sőt, ha lehet, inkább valami rá emlékeztető szimbólumot helyette. A név olyan "szerötlek bözsi" feeling.
2012. márc. 6. 21:08
 10/12 Ajisa válasza:
Ha az ujjadra rakod később ám megbánhatod a munkád miatt is, egyszerűbb lenne kipróbálnod tartósabb hennával és rájössz h azalatt a pár hónap alatt ahova rakattad zavar e h ott van és akkor már tudni fogod biztosra!
2012. márc. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!