Akkor most hogy is kell ezt nézni, a fültágítónak melyik részét?
Figyelt kérdés
Az van, hogy szeretnék fültágítót vásárolni a neten és kéri ugye a méretet, de nekem 13 mm- re lenne szükségem és ugye ki is választom a webshopba, na de akkor h is kell ezt nézni, mert most azt a belsejére vagy a külső peremére értik. Az ilyen fültágítóknál: [link]
/Csak az írjon aki tényleg tudja, ne csak úgy találomra./ Köszi előre is a válaszokat.
2012. márc. 1. 18:32
2/4 anonim válasza:
A belső részére vonatkozik.
Biztos hogy fát akarsz? Nem próbáltam még a kókuszfát, de a legtöbb fa, még ha le lakkozod is, hajlamos a nedvességet magába szívni, így beledagadni a fülbe, amit aztán szinte csak kitépni lehet. :/
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) ÍÍ nem tudom... már megrendeltem. Ugy vagyok vele ha árusítják nem lehet tőle bajom meg eddig mindig valami össze vissza faragott "izé" volt benne szerintem ha ezeket kibírta itt sem lesz gond:) Na de még 1 szer köszi.
2012. márc. 4. 22:45
4/4 anonim válasza:
reméljük, azért majd a tapasztalatokat írd le, mert nekem is tetszenek az ilyen fa tágítók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!