Szemöldökceruzát szeretnék vásárolni, nem tudom miylen márkájú lenne jó. Segítetnétek?
Nem tartós? Szerintem szuper jó. Nem folyik, nem kenődik, mint egyeseknek, akik szemceruzával húznak olyan fekete vonalakat, mintha szénnel rajzolta volna.. brrr. Mondjuk a szemöldökcerka se bírja nagyon, ha zsírtól tocsog az arcod neadjisten.. :D
Dmben Roszmanban nem fogsz túl szakszerű segítséget kapni, viszont ne adj ki több ezret egyetlen ceruzáért, mikor minőségben az essence 500 forintosa is van olyan jó, mint pl. egy high-end márkás, hidd el...
Megveszed az essence-t, kipróbálod, megnézegeted, hogy meddig bírja, aztán magad döntesz. Nekem nagyon bevált. Ha mégse jönne be, akkor se dobtál ki egy hatalmas összeget az ablakon.. (még szemceruza funkcióra is jó.. :P)
20L
tudom tudom persze, én is diszkréten akarom megoldani ezt a dolgot, nemf eketével kihúzni, egy világosabb barna már nekem megteszi. Mert néhol bele van kapva a szemöldökömbe, meg maga a formája már megvan, csak nem látszódik, olyan mintha ápolatlan lenne.
valami ilyesmi féle szín kéne. itt a kommentbe azt írja, hogy 800 ft, az essence milyen árban van?
Nekem is bevált az Essence, azt hiszem 700 Ft-ért vettem. De a szemöldök por is jó erre, azt is tudom ajánlani. Én pl mindkettőt használom, először a porral festem ki, azután korrigálok, majd jöhet a ceruza :)
Viszont, ha ceruzával dolgozol, ne satírozz, hanem hegyes ceruzával húzz apró kis vonalakat. Az sokkal természetesebbnek hat :)
19/L
Köszönöm!
De amúgy már vettem egy Rimmelest, 1000 Ft volt, és port is hazsnálok hozzá, de csak nagyon picit
Legalább 5 boltot jártam meg, mindenhonnan nagyon elkapkodják, és főleg az én színemben nem volt. Nem is fekete, de már nem barna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!