Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek sem vált be a Lovely...

Nektek sem vált be a Lovely Cracking Magic Special Effect körömlakk?

Figyelt kérdés

Nekem nem repedezik.

Fel kell előtte rázni?Mert én felráztam.

És ha kihúzom az ecsetet,akkor a körömlakkos üveg szélére kenhetem a felesleget,és úgy a körmökre-mármint úgy repedezik?

Kérlek,segítsetek!

2012. febr. 25. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem,kell alá valami másik lakk,és csak akkor reped,ha csak elsőnek kezded ezzel akkor nemjó,de nekem nemvált be,nemtetszik:S
2012. febr. 25. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem bevált, jobban, mint az Essence. Ezek szerint ez is olyan, hogy valakinek bejön, van akinek nem.

(Essence is repedezik nálam, de az csak "húzásirányba" tört, Lovely pedig összevissza)

2012. febr. 25. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én lovely-s repedezős körömlakkom egy katasztrófa volt.... csak az üveg szélén repedt, és ha egy kicsit többet kentem rá a kelleténél akkor csak egy nagy repedés van rajta, ha keveset nem reped csak csíkozódik
2012. febr. 28. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Elég bőven kell felkenni és akkor reped. Meg nem szabad 5-ször áthúzkodni. 1 húzással kell felkenni. Szerintem szépen reped. A Miss Sporty repedős lakk pont fordítva működik, abból meg kevés kell, mert ha sokat kensz nem reped, de az amúgy sem reped olyan szépre szerintem.
2012. márc. 5. 01:33
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem a lovely-s sem repedezik olyan szépre....
2012. ápr. 4. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:
hú én egyik nap vettem a bóvlis boltban egy Aston márkájú repedezős lakkot és az hibátlan!!
2012. máj. 19. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!