Szemceruzával hogy kell kihúzni a szemet?
felül a pilláid tövében a szepilláid kezdetétől a végéig
alul pedig kihúzhatod azt a "nedves" részt meg alatta egy vékony csík, ha érted mire gondolok....
Itt egy video!
Angolul vannak az instrukciok, de ha nem ertesz angolul szerintem akkoris vilagos, hogy mit csinal. :]]]
http://www.youtube.com/watch?v=sdp_UAvA1zk&feature=fvst
Remelem segitettem.
Sok sikert!
Szemhejpuderrel en ugy szoktam kihuzni a szemem, hogy eloszor feher, vagy borszinemhez hasonlo szinu, puha szemceruzaval nagyjabol kihuzom a szemem, majd azt elmaszatolom az ujjammal. Ez azert kell, hogy kicsit elenkebb legyen a puder szine es tartosabb legyen. Joban eleragad.
Aztan erre egy ecsettel, ami eleg vekony viszem fel a szemhejpudert. Ezt is kicsit meg szoktam simogatni egy fultisztitopalcikaval, hogy ne legyenek eles vonalak.
Kicsit hoszabb procedura, mint siman csak egy szemceruza, de tartosabb is, hibazni is nehezebb.
(Az erre hasznalatos ecsetemet a rosmannban vettem sanferno vagy valami hasonlo nevu szajfesto ecset, az eleg pici... ne zavarjon, hogy szajfesto van rairva, tokeletesen mukodik. Igazi szorbol van, nem muszorbol, ezert jobban tapad hozza a szemhejpuder. 450huf korul vettem.)
Alul csak a kulso harmadot szoktam kihuzni azt is hasonlo technikaval. A "vizes reszt" nem szoktam bantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!