Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemceruzával hogy kell...

Szemceruzával hogy kell kihúzni a szemet?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

felül a pilláid tövében a szepilláid kezdetétől a végéig

alul pedig kihúzhatod azt a "nedves" részt meg alatta egy vékony csík, ha érted mire gondolok....

2009. jún. 6. 21:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem. :) Köszönöm a választ! Régen szokásom volt kihúzni a szemem, aztán egy betegség miatt elég remegős lett a kezem, ezért le kellett mondanom róla... Szóval most újra meg kell tanulnom. :D
2009. jún. 6. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt javaslom, hogy felülre a szemhéjadra ne használj szemceruzát, hanem szemhéjpúderral sminkeld. Alul kívül is és belül is kihúzhatod a szemed szemceruzával, arra figyelj, hogyha lent a szempillád alatt kívűl húzod ki, akkor a szemceruza ne legyen túl hegyes, mert az fáj, de túl tompa sem, mert azzal nem lehet szépen dolgozni. Kívülről befelé húzd ki, úgy hogy a szemed szélén vastagab legyen egy kicsit mint belül.
2009. jún. 6. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy video!

Angolul vannak az instrukciok, de ha nem ertesz angolul szerintem akkoris vilagos, hogy mit csinal. :]]]

http://www.youtube.com/watch?v=sdp_UAvA1zk&feature=fvst

Remelem segitettem.

Sok sikert!

2009. jún. 7. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szemhejpuderrel en ugy szoktam kihuzni a szemem, hogy eloszor feher, vagy borszinemhez hasonlo szinu, puha szemceruzaval nagyjabol kihuzom a szemem, majd azt elmaszatolom az ujjammal. Ez azert kell, hogy kicsit elenkebb legyen a puder szine es tartosabb legyen. Joban eleragad.

Aztan erre egy ecsettel, ami eleg vekony viszem fel a szemhejpudert. Ezt is kicsit meg szoktam simogatni egy fultisztitopalcikaval, hogy ne legyenek eles vonalak.

Kicsit hoszabb procedura, mint siman csak egy szemceruza, de tartosabb is, hibazni is nehezebb.

(Az erre hasznalatos ecsetemet a rosmannban vettem sanferno vagy valami hasonlo nevu szajfesto ecset, az eleg pici... ne zavarjon, hogy szajfesto van rairva, tokeletesen mukodik. Igazi szorbol van, nem muszorbol, ezert jobban tapad hozza a szemhejpuder. 450huf korul vettem.)

Alul csak a kulso harmadot szoktam kihuzni azt is hasonlo technikaval. A "vizes reszt" nem szoktam bantani.

2009. jún. 7. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!