Hogyan kell felül kihúzni szemceruzával a szemet?
Figyelt kérdés
Mert nekem soha nem sikerül.2010. aug. 31. 13:39
1/10 anonim válasza:
Azért mert azt nem szemceruzával kell, hanem szemhéjtussal. Azzal sokkal könnyebb és szebb is lesz a vonal.
2/10 anonim válasza:
én felül is szemceruzával húzom ki, nekem könnyű azzal is. eleinte fülpálcikával korrigáltam, ha valahol rosszul húztam.
3/10 anonim válasza:
Hát szerintem, ha nem tudsz egyenes vonalat húzni akkor tussal ne próbálkozz. Sok gyakorlás? Nem tudom.. Nekem se mindig sikerül.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. aug. 31. 13:44
5/10 anonim válasza:
Először szaggatottan húzd meg a vonalat, és halványan, majd próbáld ügyesen megtámasztani a kezed, és kösd össze a szaggatott vonalakat erőteljesebben.
6/10 anonim válasza:
Kívülről haladj befelé,kívül vastagabb legyen a vonal,és befelé vékonyodjon. Én mikor már kihúztam cerkával,akkor még fültisztítóval szoktam rá tenni egy kis fekete szemhéjpúdert,és picit satírozom,így nem maszatolódik el. Mindig cerkával húzom ki,valamiért én utálom a tust.
25/N
7/10 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!
2010. aug. 31. 13:50
8/10 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy becsukom a szemem, a külső oldalához odateszem az ujjam és kihúzom, hogy olyan kínais szemem legyen és nekem úgy könnyebb normális vonalat húzni, de ezt télleg gyakorolni kell.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!
2010. aug. 31. 15:20
10/10 anonim válasza:
Gyakorlás után tényleg bele lehet jönni. Addig szerintem szemceruzával próbálkozz, és fültisztító pálcikával, ha elrontottad javítsd.
Ha nem megy, ne add fel, idő kérdése és sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!