Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell felül kihúzni...

Hogyan kell felül kihúzni szemceruzával a szemet?

Figyelt kérdés
Mert nekem soha nem sikerül.
2010. aug. 31. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Azért mert azt nem szemceruzával kell, hanem szemhéjtussal. Azzal sokkal könnyebb és szebb is lesz a vonal.
2010. aug. 31. 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én felül is szemceruzával húzom ki, nekem könnyű azzal is. eleinte fülpálcikával korrigáltam, ha valahol rosszul húztam.
2010. aug. 31. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem, ha nem tudsz egyenes vonalat húzni akkor tussal ne próbálkozz. Sok gyakorlás? Nem tudom.. Nekem se mindig sikerül.
2010. aug. 31. 13:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. aug. 31. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Először szaggatottan húzd meg a vonalat, és halványan, majd próbáld ügyesen megtámasztani a kezed, és kösd össze a szaggatott vonalakat erőteljesebben.
2010. aug. 31. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Kívülről haladj befelé,kívül vastagabb legyen a vonal,és befelé vékonyodjon. Én mikor már kihúztam cerkával,akkor még fültisztítóval szoktam rá tenni egy kis fekete szemhéjpúdert,és picit satírozom,így nem maszatolódik el. Mindig cerkával húzom ki,valamiért én utálom a tust.

25/N

2010. aug. 31. 13:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!
2010. aug. 31. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy becsukom a szemem, a külső oldalához odateszem az ujjam és kihúzom, hogy olyan kínais szemem legyen és nekem úgy könnyebb normális vonalat húzni, de ezt télleg gyakorolni kell.
2010. aug. 31. 15:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!
2010. aug. 31. 15:20
 10/10 anonim válasza:

Gyakorlás után tényleg bele lehet jönni. Addig szerintem szemceruzával próbálkozz, és fültisztító pálcikával, ha elrontottad javítsd.

Ha nem megy, ne add fel, idő kérdése és sikerülni fog!

2010. szept. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!