Szerintetek mi az igazság? A Coastal Scents termékeit hamisítják (ebay), vagy a makeuplaza oldaláról rendelhető paletták is onnan vannak, és csak ráírják, hogy Coastal Scents?
SZóval: a Make Up Plaza a Coastal Scents hivatalos viszonteladója. Ő 100%, hogy CS termékeket árul és onnan kapja, ez 100% és kár is bármilyen hamis teóriákat gyártani. Még a CS honlapján is fent vannak, mint viszonteladók.
Amiket az ebayon látsz azok csak a 88 Original paletták. A CS-nek pedig jóval több palettája van! Szóval 1 paletta miatt nem fog a MUP hamisítgatni, ezt verd ki a fejedből.
Az ebayon vásárolható palettáknak más az összetétele csak ugyan úgy néz ki! Ezért hívják hamisítványoknak. Egyébként azok sem hamisítványok, hanem egyszerű utánzatok. A MAC-ot is utánozzák, csak más az összetétel, de ugyan úgy néz ki külsőre. A színek sem teljesen ugyan olyanok az utánzatokon.
A Make Up Plaza Katalógus menüpontjában egy tutti jó cikket lehet olvasni, hogy hogyan tudod megkülönböztetni az eredeti Cs palettákat az utánzatoktól. A CS ezeket a palettákat továbbfejlesztette és ezért egyediek. Érdemes elolvasni a cikket.
Értem... és ez pl? Honkongi, de ez nem a sima 88-as hanem a metal mania.
VAgy itt van pl ez:
Ez a paletta a makeuplaza-ban 5500 ft. Itt van.
VAgy itt van ez, rúzspaletta, szintén coastal-os.
Makeuplazaban 6400 Ft:
Hát nemtudom... Tényleg nem. El vagyok bizonytalanodva...
Az az igazság, hogy én vele értek egyet. :) Szerintem sokkal egyszerűbb, és kézenfekvőbb az a válasz, hogy bizonyos cégek fantáziát láttak ezekben a "Noname" termékekben, és rányomták a logojukat. Meg nem kevés hasznot... :P Mit gondolsz, a Make up Plaza mennyiért veszi külföldről ezeket a palettákat? :) Ugyanmár.. Nem lettem meggyőzve, de azért köszönöm, hogy írtál. :)
Ha jobban figyelnétek a CS cég történetét, akkor tudnátok, hogy ő dobta először piacra a 88-as palettákat, ezzel tört be a piacra. Utána jöttek a hamisítók és az utánzók. Vedd azt! Senki nem mondta, hogy ne vedd azt meg. Csupán a kérdésedre választoltak. Ha pedig kicsit tájékozottabb lennél, akkor látnád, hogy a MUP oldalán a KATALÓGUS MENÜPONTBAN pont arról beszél, hogy a CS cég még a régi torlódású képekkel dolgozik, de már rég nem ilyenek a termékei, pont az utánzatok miatt.
A livinpretty köztudott, hogy miért irogat ilyeneket, de ebbe most ne menjük bele szerintem.
A MUP nyilván nem sz aré hu gyé veszi, hisz ha ebben is járatos lennél, akkor tudhatnád, hogy minden amerikai cég max. 30%-os kedvezményt ad a viszonteladóinak. Ez az amerikai módszer, de a közgébe se menjünk bele. Mire a MUP behozza addig neki +35%-ban lesz a kedvezményes árból, tehát ő +5%-kal még többet is fizet, mivel Mo-on ba zi nagyok az adók, a vám, az iparűzési adó, a körny.véd adó és még sorolhatnám milyen költségeket kell rátennie, ráadásul nem feketén árulja szerencsétlen és még a szállításért is megadóztatja a magyar állam.
Szóval onnan veszed ahonnan akarod, de kár cs eszegetni sz arban lévő magyar vállalkozásokat. Szerintem örüljünk, hogy egyelőre még megy valahogy a magyar gazdaság és nem tette totál tönkre az állam. Sajnos hiába akarják a hazai vállalkozók olcsóbban adni a terméküket, egyszerűen ellehetetleníti őket az állam.
Én közgére járok és mi is beszéltük már, hogy kb. mennyi haszon lehet ilyen esetben egy vállalkozónak. Ha most kiélezzük a kérdést erre a palettára, akkor le fogsz döbbenni, de ha tényleg ilyen olcsón adja (mert igazából Európában a MUP adja a legolcsóbban, ha nem a feketegazdaságot vesszük alapul), akkor 1 palettán kb. 355,- Ft tiszta haszna van maximum, de ez már a plafon!!!
Szóval ennyit erről. Nem kioktatás, csak egy kis tisztánlátás végett írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!