Közvélemény-kutatás piercing téma. Kitöltöd?
Sziasztok
Azt hiszem mindenki számára világos, olyan emberek hozzászólását várom, akik KEDVELIK a testékszereket, akár magukon, akár máson.
A kérdések (persze nemednek megfelelően):
1;) milyen piercingeket kedvelsz lányon/fiún?
2;) melyik az a piercing, amit nem kedvelsz fiún/lányon?
3;)van piercinged?
4;) kizáró ok nálad társkeresésnél, ha a kiszemeltnek van piercingje, vagy ellenkezőleg, és bejön, imponál?
Előre is köszönöm azoknak, akik kitöltik!
1;) Végülis mindegy,ha jól áll neki,de a legjobban ajak(fiúknál),és septum.
2;) A microdermal piercingek annyira nem tetszenek,meg a bridge pc sem.
3;)Van orr,a füleimben több is van porcban,készülök industrialt csináltatni.
4;) Nem,sőt,nálam még jó pont is,de persze nem meghatározó.
16/L
1: piercing fanatikus vagyok, szinte minden piercinget kedvelek fiúkon és lányokon egyaránt.
2: fiúkon a szemöldök piercing és a nyelvpiercing nem tetszik (a nyelvpiercinggel való hogy is mondjam "játszástól" egyenesen hányingert kapok), lányokon még nem láttam olyat amire azt mondanám "ezt nem kéne".
3: van
4: társkeresésénél abszolút nem kizáró ok és nem egyszer imponált is :)
20/L
1. Nyelv, szemöldök.
2. Orr, intim, ajak
3. Van, 1 nyelvpiercing
4. Nem kizáró, de nem is imponál. Ha bejön a pasi, szinte az se érdekel, olyan piercingje van, amit nem kedvelek.
24/L
1.- lányon: ajak, orr, köldök,nyelv, fiún: nyelv
2.- lányon: intim, szemöldök, fiún: nyelven kívül nem nagyon tetszenek
3.- felül a fülembe ha ez számít, de nyelvbe és ajakba szeretnék:)
4.- nem kizáró ok, bár nem szeretem nagyon a fiúkon, inkább a tetkók jönnek be, a nyelvben kifejezetten bejön
21L
1) az orrkarika pasin nekem nagyon bejön, de lányokon is tetszik (persze nem "úgy")
2) szerintem a szemöldökpiercing szörnyű, olyan diszkóscigány-suttyós
3) csak egy helix van a jobb fülemben, de régen volt az ajkamban is egy patkó. Imádnék egy orrkarikát, de valamiért még sincs:)
4) nem kizáró ok, de nem is jelent különösebb előnyt.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!