Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Közvélemény-kutatás piercing...

Közvélemény-kutatás piercing téma. Kitöltöd?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Azt hiszem mindenki számára világos, olyan emberek hozzászólását várom, akik KEDVELIK a testékszereket, akár magukon, akár máson.

A kérdések (persze nemednek megfelelően):

1;) milyen piercingeket kedvelsz lányon/fiún?

2;) melyik az a piercing, amit nem kedvelsz fiún/lányon?

3;)van piercinged?

4;) kizáró ok nálad társkeresésnél, ha a kiszemeltnek van piercingje, vagy ellenkezőleg, és bejön, imponál?

Előre is köszönöm azoknak, akik kitöltik!

2012. febr. 23. 16:03
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Neked is ment természetesen a hasznos kezecske, érdekes olvasni a véleményeket, tapasztalatokat!
2012. febr. 23. 17:10
 12/36 anonim ***** válasza:

1)Orr, szemöldök, köldök

2)A túl extrémeket.

3) van orrpiercingem

4) egyik sem :) nem ez alapján ítélkezem :) de azért akinek negyvennyolc szegecs áll ki a fejéből, az valószínűleg nem jönne be :D

2012. febr. 23. 17:18
 13/36 A kérdező kommentje:
Ment a +, köszönöm a véleményt!
2012. febr. 23. 17:22
 14/36 TijuMK ***** válasza:

1;) nem igazán kedvelem a piercingeket de vannak fiúk akiknek jól áll a szemöldök piercing és igen, részemről ennyi ami még "tetszik"

2;) ezt túl hosszú lenne felsorolni, leginkább az intim piercing nem tetszik, láttam már egyet kettőt és nekem fájt a látvány :D

3;) nincs, csak a fülemben van 6 kis karika, és tuti lesz még pár, mondjuk az a fiúkon is tetszik ha van fülbevalója sőt az se baj ha több is

4;) nem kizáró ok, mivel nem a piercingje miatt vonzódok valakihez.

2012. febr. 23. 17:26
 15/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a kulturált válaszod!
2012. febr. 23. 17:32
 16/36 anonim ***** válasza:

1. lánynál: köldök pc, ha vkinek jól ál akkor monro pc

fiúnál: csak a fülbevaló

2. az össze többit.

3. nincs

4. nem kizáró ok ha olyan pc-je van ami nem tetszik, viszont ha a srácnak van egy fülbevalója, és jól is áll neki, akkor az bejön. :) 16/L

2012. febr. 23. 18:28
 17/36 anonim ***** válasza:

1.ha jól áll vlkinek akkor szinte bármit

2.intim pc,fültágító,orr pc-ben a "desnyó karikát"

3.van; microdermal. a sok fülbevaló-porcba is- nem'tom idevág-e

4. nem ez a fő szempont párválasztásnál

2012. febr. 23. 19:13
 18/36 anonim ***** válasza:

1. Hát változó... ajak pc-k, fül (tágító), stb. Az illetőtől is függ, szinte tökmindegy, ha az jól áll neki.

2. Hááát, intim pc-t én sem tudom, hogy elviselném-e... Bár, ha amúgy nagyon bejönne a pasi, valószínűleg nem zavarna. Kivéve akkor, ha a farka úgy nézne ki, mint 1 karácsonyfa :S :D Illetve - bár pc-k terén nagyjából otthon vagyok - de az sem tetszik, ami orr fölé van szúrva 2szemöldök közé (sajna a neve most nem jut eszembe).

3. Van. Jelenleg csak 1septumom, industrialom, köldök, ill. 2felszíni pc. Meg fültágító és a füleim is végig vannak "lyuggatva" azokba is mind piercing van.

4. Nálam jó pont, ha 1pasinak van. Bejön. Ahogy írtam, ha jól áll neki, akkor nem zavar, hogy több is van, hisz nekem is hasonló a kinézetem.

24/L

2012. febr. 23. 19:22
 19/36 A kérdező kommentje:

Mentek a zöldek!

Utolsó: a desnyó karika az a septum piercingre vonatkozik?

2012. febr. 23. 19:22
 20/36 A kérdező kommentje:
Most már utolsó előtti. Meglepően sok, hasznos válasz! Köszönöm szépen!
2012. febr. 23. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!