Szoktatok rúzst használni?
Egyáltalán,manapság divat használni? Én nem sok mindenkin látok,de én szeretnék kipróbálni egyet. Milyen márkát és színt ajánlanátok?
Fehér bőröm,barna hajam és barna szemem van (bár nem tudom,hogy ez számít e valamit a kiválasztásnál.)
Nem,nem szoktam,elég erősen festem a szemem,és ugye a kettő már durva lenne..
Szerintem divat,de sokan nem használnak így sem.
Anyum Avonosat használ,elvileg az beválik neki..
És ezeket a színeket ajánlják az okosok barna szemhez: [link]
Első válasz tetszett.XD
Amúgy nem szoktam. Idegesít, ráadásul egy pasi nem a festéket akarja csókolni a nőn.
Ritkán szoktam, akkor is mindig vagy világosabb rózsaszínt vagy valami nude árnyalatot. Erőset, sötétet nem használok sosem.
Szerintem legegyszerűbb, ha elmész és választasz egy színt, ami tetszik. A rózsaszínes vagy pirosas tuti jó. Én elsőre valami világosat vennék.
Én is hasonlóan világosabb árnyalatokat szeretek használni,(mint a 4-es válaszoltó) de van néhány sötétebb, erősebb színűm is. Azokat ritkábban.
Szerintem is ha nincs még rúzsod, akkor valami világosabb, rózsaszínesebb, vagy kicsit erősebb színűvel(mint a jobb szálsó csajszinak) nem nagyon tudsz melléfogni!:)
Én szoktam használni, méghozzá vöröset pedig nekem is fehér a bőröm, a barátomnak sincs ellene semmi kifogása szerinte jól áll.
Amúgy ha már rúzs akkor tartós és vízálló "csókálló" (vagy hogy mondják szakszerűen) legyen.
ilyenem van most:
én mindig használok, világos rózsaszínt:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!