Hogyan tudnám elkerülni, hogy az alapozó ne fogja meg a ruhámat?
Figyelt kérdés
próbáltam már drágább alapozót is, az is megfogta, igazából az a bajom amikor a fehéret befogja,mert azon látszik, hiába igyekszek úgy felvenni,hogy ne érjen az arcomhoz, mégis megfogja, vagy a sapkámat is...hogyan tudnám valahogy "odatapasztani" :D a bőrömhöz az alapozót,hogy ne fogja be a ruhát?2012. febr. 23. 12:32
1/8 anonim válasza:
szerintem mind fog. Először öltözzél, utána sminkeljél. Vagy hordjál kivágott ruhát.
2/8 anonim válasza:
én Avon Color Trendet használok, és nem megy rá a ruhámra..
3/8 anonim válasza:
talán legközelebb öltözés utén sminkelj...?
4/8 anonim válasza:
én úgy tudom van valami smink fixáló spray...de egyik nap hallottam én is csak valahol... de mondjuk tényleg először sminkelj és utána öltözz fel.:)
5/8 anonim válasza:
akarom mondani ne először sminkelj hanem előbb öltözz fel.:) bocsi
6/8 A kérdező kommentje:
itt most nem feltétlen azt írtam hogy akkor fog amikor már kisminkeltem és utána öltöztem, mert igen én is így szoktam h előbb felöltözök aztán smink, de mivel vannak fehér felsőim amit még pluszba felveszek(ing,bolero,plulcsi) és azokat fogja meg,plusz a fehér sapkámat..ez után a spray után utána járok köszii :)
2012. febr. 23. 15:30
7/8 anonim válasza:
Igen, pl. a MAC-nek és az Urban Decay-nek is van sminkfixálója, bár nem biztos, hogy a te problémádat is megoldja, ezeket inkább azért találták ki, hogy tovább tartson a smink.
8/8 anonim válasza:
Hát, talán nem kéne 1 kiló alapozót felkenned magadra, főleg nem mindenhova... annyira nem lehetsz ronda... egyébként a legmárkásabb, legdrágább alapozók is csak rontanak a helyzeten, akármit is írnak róla. Inkább kezeltesd a bőröd, ha ennyire rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!