Olcsón kellene LINA márkájú körömágyhosszabbító zselé? SZállítással kb 2000-ig mehetünk!
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 19:12
1/4 anonim válasza:
max, ha te fizetnél érte, akkor. Igaz, én emberre nem kenném, mert a minőségek legalja. Ez alatt már nincs zselé.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel! Ennél rosszabb zselé nem létezik! Max olyan használja, aki nem körmös, és szeretne minél olcsóbban kijönni az anyagokkal.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon is bevált ez a zselé. És nem vagyok körmös, az igaz, de nekem nagyon jó, és használni is könnyű. Egyébként ha olyan rossz lenne, akkor nem is árulnák szerintem annyian... Amúgy meg nem ilyen negatív kritikát kértem a termékről, csak hogy tud-e valaki ennyiért körömágyhosszabbítót. Ennyi.... Azért köszönöm a válaszokat!!!
2012. márc. 9. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!