Mit gondoltok az ilyen cipőkről? (kép lent)
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek :D Viszont asszem eléggé megoszlik róla a vélemény, és itt még nem olyan népszerű mint amerikában... Egyébként Jeffrey Campbell a cipők neve.
2012. febr. 18. 14:15
11/13 Babi néni xD válasza:
Leányom, neked egy tarkó lövés kellene
12/13 anonim válasza:
Hát nemtudom.ehhez egy bizonyos sílus kell:) amúgy tetszik,de nem az én stílusom.
13/13 anonim válasza:
Nekem tetszenek, ha sok pénzem lenne akkor beszereznék egyet és hordanám is, csak ugye Magyarországon "nem lehet"... mert engem idegesít ha megbámulnak meg hasonlók. Jézusom néha elgondolkozom, hogy pl Londonban ahol sokkal színesebben, bátrabban öltöznek az emberek hogyan öltözködnék én :D Végre megvalósíthatnám az igazi stílusomat.. Na jó, befejeztem, szóval tetszik ez a cipő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!