Mit gondoltok a piros magassarkú cipőkröl?
Figyelt kérdés
Már fél éve kinéztem egy gyönyörű piros magassarkú lakkcipőt. Gondoltam Húsvétra megveszem, és felveszem a templomba egy fekete miniruhával és blézerrel, valamint piros kiegészítőkkel, és pirosra festem a körmöm is. Mit gondoltok túl vad lenne?2012. jan. 26. 15:20
1/20 anonim válasza:
Nem éppen templomba való, szerintem túl "k-s", túl hivalkodó.
3/20 anonim válasza:
imááádom főleg a tamaris-féle piri magassarkúkat, de absz nem templomba való, ne haragudj.
4/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos a piros magassarkú. Nekem van piros cipőm, és imádom - úgy hordom általában, ahogy te is írtad, feketével, piros kiegészítőkkel (bár én mondjuk alapból sötét ruhákat hordok).
Bár igaz, ami igaz, ez az összeállítás nem templomba való.
5/20 A kérdező kommentje:
Miért nem templomba való?
2012. jan. 26. 15:38
6/20 anonim válasza:
Ez egy kevésbé megmagyarázható dolog. Vannak bizonyos íratlan szabályok, ezeket "érezni" kell, sajnos ezek szerint Te nem érzed...egyszerűen csak hallgass ránk. A piros magassarkú nem oda való,és kész.
7/20 A kérdező kommentje:
Hát véleményem szerint lehet felvenni piros magassarkút templomba. Az egyik volt osztálytársam is piros szandált vett fel a templomba piros blúzzal és sötétkék szoknyával.
2012. jan. 26. 15:43
8/20 anonim válasza:
Mert sajnos az emberek többsége még manapság is a k*rvákhoz köti a piros magassarkút :S
9/20 tetris válasza:
Fekete neccharisnyával,feszülős bőrminiben, és még talán korbáccsal lenne a leghatásosabb a belépőd a templomba.
10/20 anonim válasza:
Eleve a piros szín gyakran valamilyen erotikus tartalomra utal, hát még ha az magassarkú! Utcára nem venné fel kicsit is erkölcsös ember, hát még templomba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!