Használ (t) valaki MAC kozmetikumot? Vélemény? MAC Pigmentet érdemes venni?
MIlyen MAC termékeket próbáltatok eddig, és mik a tapasztalatok?
Érdemes megvenni őket?
A MAC pigmentről mi a véleményetek? Sminkesnek készülök és magamat is nagyon szeretem sminkelni, ezért gondoltam arra, hogy beszerzek pár pigmentet, mert ahogy láttam nagyon szépek.
Ennél tényleg nincs jobb, ezzel dolgoznak a nagy sminkesek is?
Pesten melyik Mac üzletbe menjek? Úgy tudom 2 van. Nem vagyok pesti, még egyikben sem voltam, nem tudom melyikbe lenne érdemes...
En hasznalok Mac-et, a pigmentek jok, de onmagukban nem mutatnak es ugy nem is tartosak, en Shadestick-et hasznalok ala meg primert es fujok ra fixalot is.En szerintem a nagy sminkesek inkabb Kryolannal, Ben Nye-al, Screenface-el, Illamasqua-val dolgoznak.
Nekem a kedvencem a Studio Fix por alapozo, nagyon jol fed, nem vastag es konnyu. Barmekyik Mac uzletbe mehetsz, mindehol ua van.
az elöttem levővel egyetértek bár attól függ szerintem, hogy hol dolgozik az illető mert általában a MAC sminkesei dolgoznak a divatban (bemutatók fotózások stb stb) a kryolan inkább színházi és maszkmesteri cuccokat gyárt.. jaj meg gyönyörű műszempillákat:D
Szóval szerintem menj el egyikbe (ami az arénában van az valamivel nagyobb de én a váci utcásra esküszöm a lányok kedvesek és akkoris kisminkelnek ha csak egy kérdésre ugrassz be:D szóval menj be nyugodtan és bombázd őket a kérdéseiddel:)
puszi
alapozó pedig egyértelműen studio fix
Köszi a választ.
Itthon szerintem is drágák, ha lenne lehetőségem én is inkább máshol venném meg. Na majd egyszer... talán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!