Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem lehet MAC kozmetikum...

Miért nem lehet MAC kozmetikumot kapni Debrecenben?

Figyelt kérdés
annyira rossz ez. nekem van 2 darab szemceruzám és egy spirálom és soha nem voltak még ilyen jó cuccaim. pestről kaptam de debreceni vagyok ezért külön nem utazhatok fel, szeretnék belőle alapozót meg minden mást azt meg ugye nekem kell látnom. és el vagyok emiatt keseredve h itthon nem kapható :(
2010. nov. 25. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos lesz olyan alkalom, amiért pesten leszel. majd akkor be tudsz vásárolni...addig meg gyűjts pénzt, mert nem olcsó mulatság...de nagyon megéri:)
2010. nov. 25. 16:54
 2/6 A kérdező kommentje:
tudom h nem olcsó egyik ismerősöm míg pesten volt hozott nekem szemceruzát meg spirált. a pénz nem számít :) sajnos pestre tényleg nem tudok felmenni ezért meg külön pláne nem. nincs e esetleg valami magyar oldal ahonnan lehet rendelni?
2010. nov. 25. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:

neten nagy a veszélye hogy nem eredeti..pl sok aukciós oldalon amik vannak nem eredetiek...

mac honlapján asszem van webshop, de hogy Mo-ra szállítanak-e azt ne tudom.bár a postaköltség ugyanott van mintha elmész Pestre.

2010. nov. 25. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
A teszen, meg vaterán sok a hamisítvány, a hivatalos oldalról meg nem szállítanak ide...pedig úgy még postaköltséggel is olcsóbb lenne...
2010. nov. 25. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
szia! én nagy mac rajongó vagyok. régebben reptereken vettem vagy én, vagy ha valamelyik családtagom repült, akkor irtam is a listát, hogy mik kellenek.... aztán végre itthon is kapható!:) sajnos itthon azt tapasztaltam, hogy nagyon kis körben mozog még, de aki ismeri, az tényleg vásárol. szerintem butaság lenne kisvárosokban is megnyitni, ezért nincs még üzlet. nézd a honlapot, minden fentvan, válgoass, nézegess, irj listát, és ha megvan, akár egy hétvégén el is utazhatsz. az aréna a keleti mellett van, elvonatozol egy fasza mp3 lejátszóval, megveszed, esetleg mást is kell még valami, aztán hazavonatozol. legalábbis én így csinálnám, mert megéri
2010. nov. 26. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
jaés előző vagyok: ebay, vatera, teszvesz tényleg kizárva, 90%ban hamis, akkor már piacon is vehetnél noname kotyvalékokat.
2010. nov. 26. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!