Arra lennék kíváncsi, hogy melyik az a termék amelyik jó közülük. Már ért csalódás, szóval érdekel a véleményetek Gondolok itt az alapozókra,Planet Spa termékekre és a testápoló krémekre.
2012. febr. 17. 17:56
1/9 anonim válasza:
Nem fogok meglepőt mondani szerintm: Átlagban a drágább dolgok jobbak. A Planet Spa termékek nagyon jók, nekem a solutions arckrémek egy kalap kakit nem értek, ahogy a naturals kozmetikumok sem, az illatuk jó, csak nem mész vele semmire.
Az alapozók közül a színezett hidratálójuk és az ásványi anyagokkal dúsított púderalapozójuk jött be, még próbáltam egyet, azt hiszem bőrnyúgtató alapozó, vagy mi volt a neve. Az is fedett, de olyan folyékony halmazállapotú mint valami krémleves...
2012. febr. 17. 18:43
2/9 anonim válasza:
Az arctisztítók nekem egyáltalán nem váltak be, az arckrémek sem. A samponok és balzsamok kifejezetten rosszak, de a hajvégápoló jó, azt veszem rendszeresen. A tekerős szemceruzákkal sincs bajom, a Color Trend rúzsok nekem kicsit szárazak, de amúgy nem rosszak. A körömmatricákat nagyon szeretem.
Az alapozókat nem mertem kipróbálni eddig, a Planet spa-ból egy krémet vettem, az jó volt. Amúgy a parfümjeiket szeretem még.
2012. febr. 17. 19:09
3/9 anonim válasza:
Nekem van pár cuccom,van ilyen lila arctisztítóm aminek buborékfújó illata van,az nagyon bejött. A korrektor,sminklemosó jó meg rúzst szoktam venni :)
2012. febr. 17. 19:20
4/9 anonim válasza:
SkinSoSoft signature silk testapolo, ideal shade light makeup alapozo (nekem nude arnyalatban van); ez az alapozo eletem alapozoja, egyszeruen imadom, mert nagyon termeszetes hatasu. A testapolot majdnem mindennap hasznalom( KIVEVE a melleimen, mert van benne olyan "szer", ami allitolag sok hasznalattol rakot is kialakithat); a borom nagyon sima tole a borom <3
2012. febr. 17. 19:56
5/9 anonim válasza:
utolso vagyok, bocsi az ismetlesert, nezem a Fokuszt kozben :))
2012. febr. 17. 19:57
6/9 anonim válasza:
Nekem a szempillaspirálok jöttek be(nem a colortrendes,hanem mondjuk a shock és társai), a color trendes fekete szemcerka is bejött,illetve a testpermeteket is imádom.Anyum meg az egyik parfümjüket használja,mióta megjelent (nemtudom a nevét,7000 körüli,piros üveges,3 fajta van belőle,az egyik az abszint..)
2012. febr. 17. 20:33
7/9 anonim válasza:
Igen, a Super Shock szempillaspirál nagyon jó, a parfümök is jók, tartósak, a Planet Spa termékek is jók, szerintem a tusfürdőikkel sincs semmi baj, sokáig megmarad az illatuk.
2012. febr. 18. 09:17
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2012. febr. 21. 18:46
9/9 anonim válasza:
én is azt tudom mondani, amit az eddigi válaszolók, kiegészítve azzal, hogy az órák és a táskák nagyon jók, főleg ami ilyen 6ezer körüli, mind bírja a strapát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!