Mitol ilyen olcsok a Miss Rose termekek? Kb vetekszik egy ket dragabb smink termekkel!
Figyelt kérdés
A pirositoi, szemhejfestekei is annyira szepek es kb 2-300 ft. Nem tudom megerteni.2012. febr. 13. 19:51
1/3 anonim válasza:
Nagyon jó a kérdés!! Én is imádom a Miss Rose termékeket, és mindig beválnak! Ráadásul sosem lesz tőlük semmi bajom!! Na, mindegy a lényeg hogy maradjanak ilyen jók, és ne emeljék az árukat :D:D:D :))))
2/3 anonim válasza:
Hát a csomagolás elég gagyi, azon sokat lehet spórolni, meg reklámozni sem reklámozzák, az is nagy költség, meg valószínűleg kici kínai gyerekek napi 20órában két szem rizsért csinálják.
3/3 A kérdező kommentje:
Hat az hogy gagyi....ahhoz hogy ilyen okcso ahhoz kepest szerintem nem gagyi.
2012. febr. 13. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!