Lányok! Milyen karkötőt hordtok ti?
Elsősorban lányok véleményére volnék kíváncsi, hogy mostanában milyen karkötőt hordtok. Szeretném valamilyennel meglepni a barátnőmet (15/L), de nem tudom milyen lenne jó. Valamilyen bizsura gondoltam, jelképes dologra. Olyanra gondoltam, amit én is hordhatnék.
Légy szíves segítsetek! Ha lehet küldjetek képeket is! Felpontozom azt aki segít.
Én egy bőrből készült barátság karkötőt hordok. Szinte éjjel-nappal (kivéve fürdés, és mosogatás).
A Barátnőmtől kaptam, neki is van.
Szilikon karkötők több egyben jól néz ki :))
Én a saját készítésu karkötoimet hordom, mindenki dicséri! :)
Van 3 nemezbol: egy bordó, egy fehér-bordó és egy fehér-kék, gyöngyökkel; ketto, színes fagyöngyökbol; és egy fa amire egy szép szalvéta van dekupázsolva :D
általában ezeket szoktam együtt hordani, de szoktam fonni, fuzni is, csak azokat nem szoktam levenni soha így 3-4 hónapnál tovább, már a sokadik javítás után se bírják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!