Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Milyen karkötőt...

Lányok! Milyen karkötőt hordtok ti?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányok véleményére volnék kíváncsi, hogy mostanában milyen karkötőt hordtok. Szeretném valamilyennel meglepni a barátnőmet (15/L), de nem tudom milyen lenne jó. Valamilyen bizsura gondoltam, jelképes dologra. Olyanra gondoltam, amit én is hordhatnék.

Légy szíves segítsetek! Ha lehet küldjetek képeket is! Felpontozom azt aki segít.

2012. febr. 14. 15:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%

[link]

[link]

[link]

[link]

Én ilyeneknek örülnék, de nekem illik a stílusomhoz is. Milyen a barátnőd stílusa? Úgy talán többet tudnék segíteni. :)

2012. szept. 15. 08:41
 22/26 anonim válasza:
76%
Én pl mostanában nem hordok már karkötőket, inkább csak nyakláncot, de szerintem ha nem tudod milyet vegyél válassz valami egyszerűbbet, vagy kérdezd meg a barátnőjétől. És persze figyeld meg ő mit szokott hordani :)
2012. okt. 2. 21:40
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
Én fa-, fonott-,bőr karkötőket hordok, meg néha kendők lógnak a kezemről. De nekem sajátos ízlésem van... :D olyan Indiai + hippi. :)
2012. okt. 4. 22:56
 24/26 anonim válasza:

[link] \m/

Bár fiatalabb vagyok, (12 éves) ilyet hordok.

2013. ápr. 19. 11:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Én egy bőrből készült barátság karkötőt hordok. Szinte éjjel-nappal (kivéve fürdés, és mosogatás).

A Barátnőmtől kaptam, neki is van.

Szilikon karkötők több egyben jól néz ki :))

2013. máj. 20. 18:06
 26/26 anonim ***** válasza:

Én a saját készítésu karkötoimet hordom, mindenki dicséri! :)

Van 3 nemezbol: egy bordó, egy fehér-bordó és egy fehér-kék, gyöngyökkel; ketto, színes fagyöngyökbol; és egy fa amire egy szép szalvéta van dekupázsolva :D

általában ezeket szoktam együtt hordani, de szoktam fonni, fuzni is, csak azokat nem szoktam levenni soha így 3-4 hónapnál tovább, már a sokadik javítás után se bírják..

2013. szept. 28. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!