Lányok! Milyen karkötőt hordtok ti?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok véleményére volnék kíváncsi, hogy mostanában milyen karkötőt hordtok. Szeretném valamilyennel meglepni a barátnőmet (15/L), de nem tudom milyen lenne jó. Valamilyen bizsura gondoltam, jelképes dologra. Olyanra gondoltam, amit én is hordhatnék.
Légy szíves segítsetek! Ha lehet küldjetek képeket is! Felpontozom azt aki segít.
2012. febr. 14. 15:12
11/26 anonim válasza:
Én pl nagyon szeretek karkötőt csomózni és ezekkel van tele a csuklóm :)
12/26 anonim válasza:
Nekem "boszorkányfonásos" karkötőm van. 7 szál cérnából fontam, ilyen kis vékony nagyon, és 4x körbetekertem a csuklómon. :D Lassan megvan egy éve...
13/26 anonim válasza:
Nekem a kezem ilyenekkel van tele es nagyon szeretem! Az enyem hasonlo(veknyabb mint a kepen es mas feliratokkal:))
14/26 anonim válasza:
amit a 17:07-es linkelt első az nagyon szép elfogatnék egy ilyet :D
15/26 anonim válasza:
16/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt, hogy 18/l
17/26 anonim válasza:
19/26 anonim válasza:
Felül az a 3 szép bizsu karkötő, én ezeket szoktam hordani, valamint van még ezen kívül is egy pár.
28/N
20/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!