Van oyaln szemöldök festék, ami nem magát a szőrt, hanem az alatta lévő bőrt színezi be úgymond?
Rendes hennaporral, amit hajfestésre és bőrre is használnak, meg lehet csinálni. Kb. 2-3 hétig látszik, vöröses barna színe van.
Kb 500 ft eg csomag, plusz kell hozzá 4-5 citrom, és eukaliptusz olaj.
Lehet, hogy nem így gondolod, de amikor nekem a kozmetikusom befesti, "megfestődik" alatta a bőr is és csak napok után tudom lemosni.
Más megoldást nem tudok erre, eddig csak ceruzát és spirált láttam, ami otthoni megoldás.
(de ha szerdáig ráér, megkérdezem a kozmetikust, úgyis megyek hozzá)
huha. köszönöm szépen a gyors válaszokat :D. utolsó, igen ráér és nagyon örülnék neki :) Előre is nagyon köszönöm !
de a szemöldök festésnél a szemöldök roncsolódik nem? külön kell venni, és magamnak itthon is meg tudom csinálni?
Szerintem neked a hiányos szemöldökre az Essence szemöldök ápoló készlete való. Ez kis ecsetes, porokat adnak hozzá, és ezzel fested be magát a szemöldököt. Ez nem tartja meg csak a következő arctisztításig a színét, tehát ez csak egy smink. De nagyon hatásos, szép eredményt lehet vele elérni.
Rossmann-ban vettem 700Ft-ért :)
09:47 Igen köszönöm, és a másik kérdésemre is köszönöm a választ :DD az is én voltam. De ugye ezt kell keresnem? : [link]
10:38 Ugyan már semmi baj, de majd ha ott jársz, és megkérdeznéd, nagyon megköszönném ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!