Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem engedik a szüleim...

Miért nem engedik a szüleim hogy sminkes és kozmetikus legyek?

Figyelt kérdés
a barátnőm támogatja és örül neki, de a szüleim hallani sem akarnak róla, miért van ez? (fiú vagyok 17 éves)
2009. jún. 3. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem érzik elég férfias szakmának.

Tálald fel nekik úgy a dolgot, hogy ne tűnjön nekik annyira melegnek, mint ahogy most tűnik.

Mond, hogy azért akarsz az lenni, hogy sok jó csajjal találkozz, mindjárt megnyugszanak :D

De ezt az érvet a barátnődnek azért ne nagyon ecseteld :)

2009. jún. 3. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Én meg azt kérdezem, mi az hogy nem engedik? Ez nem az ő választásuk, rólad van szó...ha ezt akarod csinálni akkor csináld. Én biztos nem hagynám hogy beleszóljanak.

Azt sem gondolhatják hogy meleg vagy ha van barátnőd... passz, nem értem akkor mi a baj.

2009. jún. 3. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén?Szerintem azthiszik,hogy egy fiúnak az b.zis szakma.Szerintem viszont irtó sikkes egy srác,aki sminkesnek készül.Menj csak annak,nem kell foglalkozni velük,ha te ezt szeretnéd és van hozzá tehetséged.
2009. jún. 3. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
figyi én srác vagyok 19 éves és már elvégeztem a Budapesti sminkiskolát, nem én voltam csak ott egyedüli fiú, bizony mások is érdeklődnek. ha jól megtanulsz sminkelni, akár egy sminkért egy tizest is bezsebelhetsz és ha még szereted a munkádat is, akkor nyugodtan csináld.
2009. jún. 3. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nah látod van itt más is:)Én személy szerint büszke lennék a fiamra ha sminkes lenne,olyan édesek az olyan srácok és tényleg van bennük kreativitás.Rem a fiam tőlem fogja örökölni én is a divat felé orientálódtam:)

Előző voltam:)

2009. jún. 3. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is büszkék lehetnének rád a szüleid, amiért nem vagy átlagos :) - gondolom.

Ha ez az amit szeretnél és tehetséges is vagy, akkor mindenképp győzd meg őket, hogy neked ezt kell választanod.

Magyarázd el, hogy ehhez értesz, ebben tudod magad igazán kifejezni és ebben tudod megmutatni a kreativitásodat.

Különben manapság nagyon sok férfi sminkes van. Szerintem a férfi sminkesek jobbak is a nőknél, van bennük valami plusz.

Én is sminkes szeretnék lenni évek óta. Nekem mindenki azt mondja, ez nem szakma és csak hobbi szinten van értelme.

Nem értek ezzel egyet, én ezt választom hivatásomnak, nem szeretném ha annyiban kimerülne, hogy reggelenként magamat kisminkelem a munkába... vagy havonta 1-2 ismerőst.

Semmiképp se add fel, idővel a szüleid is megbékélnek vele. Kérdezd meg miért nem akarják. Valószínűleg arra gondolnak ők is, hogy nem férfias szakma és mit gondolnának rólad mások és hogy ennek nincs értelme meg hasonlók.

Nagyon sokszor el kell majd mondanod nekik, hogy te ettől ugyanaz az ember maradsz, csak te ezt szeretnéd csinálni. Sok időbe fog telni, mire elhiszik, hogy ez valóban lehet jó is.

2009. jún. 4. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja és még valami...

Nem tudom magadon szoktál-e gyakorolni, vagy van modelled :)

Nekem akkor fogadták el jobban a szüleim, amikor látták a sminkjeimet. És amikor pályáztam különféle versenyekre is és látták mennyit jelent nekem és látták a mintákat, vázlatokat.

A kozmetikus része pedig még egyszerűbb. Adj tippeket szüleidnek a bőrápolással kapcsolatban, esetleg vásárolj nekik te termékeket. Nálam ez bevált, lassan több cuccok van, mint nekem :)

Mindig ajánlok nekik arcpakolásokat is.

Eleinte nekem sem volt könnyű, sőt néha még most sem, de így valamennyire elfogadják. Vagyis most úgy néz ki.

2009. jún. 4. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem jó ha egy pasi sminkes/lány vok/ az olyan jó és szexy is lehet ha te csinálod a barátnődnek
2009. aug. 4. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!