Hogyan vigyem ecsetre a por alapú púdert, úgy, hogyha van egy műanyag fedele ami lyukas és ott "jön ki"?
Figyelt kérdés
Kicsit fura, mert van hozzá szivacs,de én ecsettel szeretném eldolgozni..ahhoz viszont túl nagyok a lyukak hogy az ecsetre borítsam.. ötlet? :D2012. febr. 11. 18:03
1/3 anonim válasza:
Leszeded a púder tetejét, egy kicsit öntesz bele és onnan szeded föl az ecsettel. Mármint nem a lyukas fedelet, hanem gondolom van rajta még egy másik tető ami zár is.
2/3 anonim válasza:
Én kb a felét lecelluxoztam, így csak kevés jön ki. :D Kicsit teszkós megoldás, de legalább nem ömlik orrba-szájba. :D
3/3 A kérdező kommentje:
Igen én is hasonlóan próbáltam mint az első hozzászóló, annyi különbséggel,hogy én ecsettel belenyúlok leütögetem a tetejébe és utána dolgozok belőle :D Második: igen, teszkós de van benne valami, hehe, Köszi
2012. febr. 11. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!